Down by the Laituri – festari Turun sydämessä

Legendaarinen DBTL täyttää Turun tuomiokirkkotorin ja Brahenpuiston ennakkoluulottomalla artistikattauksella ja pop-up-ravintoloilla heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 29.–31.7.2021.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
DBTL panostaakin entistä enemmän laatuun ja vieraiden viihtyvyyteen kaikilla osa-alueilla.

Modernin musiikkifestivaalin voi järjestää myös Suomen ainoan keskiaikaisen basilikan juurella. Ai mitä sanoit?

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että DBTL tuo toista kertaa aikuiseen makuun sopivan musiikkifestivaalin kulttuurihistoriallisesti merkittävään kaupunkiympäristöön – Turun Tuomiokirkkotorille ja Brahenpuistoon.

Alue tarvitsee tietysti arvoisensa festarin, ja siksi DBTL panostaakin entistä enemmän laatuun ja vieraiden viihtyvyyteen kaikilla osa-alueilla. Ruoka- ja juomapuolesta vastaa festarialueen sisällä kulkeva ruokakatu, joka on täytetty suosikkiravintoloiden pop-up ravintoloista ja monipuolisesta baaritarjonnasta.

Eikä festareista kannata puhua ilman musiikkikattausta. Vuonna 2021 viihtyvyydestä vastaa yhä ennakkoluulottomampi kattaus artisteja. Suomalaisten artistien lisäksi lavoilla tullaan näkemään myös entistä enemmän ulkomaisia esiintyjiä. Festivaali ulottuu osittain myös Tuomiokirkon holvien alle. Tuomiokirkossa tullaan kuulemaan tyylikkäitä klassikkoja Suomen eturivin taiteilijoiden tulkitsemina. 

Sijaintinsa ansiosta paikalle on myös helppo saapua, ja kaikki palvelut ja hotellit ovat kävelymatkan päässä. Samasta syystä alueella ei myöskään ole tulo- tai lähtöruuhkia.

Heinäkuun 29.–31. päivien illat ovat jo hämäriä, mutta silti lämpimiä. Vaikka alue olisikin tuttu, et todennäköisesti ole nähnyt sitä yöaikaan näin näyttävästi valaistuna.

Liput ovat jo myynnissä, joten anna palaa. 

Lisätiedot

Teksti Juuso Suominen. Video DBTL.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?