Edullista majoitusta x 2

Näissä Turun majapaikoissa yövyt edullisesti, kuitenkaan mukavuudesta ja palveluista tinkimättä. Mikäli hinta ratkaisee, ovat nämä yöpaikat kuumaa kamaa.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Bed & Breakfast Tuure

Lämminhenkinen Bed & Breakfast Tuure tarjoaa edullista ja kodikasta majoitusta lähellä Turun keskustaa. Pientä 15 huoneen majataloa luotsaa vilpittömän mukava perheyritys, ja täällä vieraista pidetään hyvää huolta.

Huoneen hintaan kuuluu runsas ja monipuolinen aamiainen, ja aamupalapöydissä tutustuu helposti muihin matkaajiin. Pienessä yhteiskeittiössä myös omatoiminen ruuanlaitto sujuu hyvin. Vain muutaman korttelin päästä löytyy Kauppatori, ja nurkan takaa bussi- ja juna-asema.

2Hostelli Linnasmäki

Neljän kilometrin päässä Turun keskustasta toimiva Linnasmäki on budjettimatkailijan tärppi vehreässä ympäristössä, melkeinpä metsän siimeksessä. Jos tulet omalla autolla, pihalla on paljon maksuttomia parkkipaikkoja. Jos saavut jollain muulla, pääset Turkuun vuokrafillarilla tai bussilla hostellin vierestä. 

Hostellin fasiliteetteihin kuuluvat niin yhteiskeittiö, sisäuima-allas kuin pihan frisbeegolfratakin. Ja hei, täältä ajaa vain 20 minuuttia Muumimaailmaan!

Julkaistu | Päivitetty