Hotellit, jotka Turun seudulla ovat avoinna x 21

Vaikka korona rajoittaa liikkumisen minimiin, muutama turkulainen ja lähiseudun hotelli pitää ovet auki majoituspalveluja tarvitseville.

PS. Kunhan pandemiasta päästään, niin mennään yöksi hotelliin ihan vaan siksi että voidaan. Ootko mukana?

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Jos haluat yrityksesi mukaan listalle, laita viestiä maija.ryyppo@turku.fi. Lista päivittyy sitä tahtia, kun uusia yrityksiä ilmoittautuu mukaan.

1Hotel Centro

Turun ytimessä sijaitsevan sisäpihan suojista löytyy Ilkan ja Kristiinan jo toisessa polvessa luotsaama Hotel Centro. Tyylikkäässä ja lämmintunnelmaisessa perhehotellissa saa levätä rauhassa, vaikka ihan keskustassa ollaankin.

WWW

2Radisson Blu Marina Palace Hotel

Kaupungin parhailla jokinäkymillä varustettu hotelli on tietty Radisson Blu Marina Palace hotel. Aurajokirannassa ja keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitseva hotelli majoittaa yöpyjiä normaalisti. Katutason Grill it! Marina tarjoilee toistaiseksi vain take away -annoksia sekä hotellivieraille, joille poikkeusaikana toimitamme tilaukset huoneisiin ilman huonepalvelulisää, että kaupunkilaisille.

WWW

3Bed & Breakfast Tuure

Bed & Breakfast Tuure on kodikas ja edullinen majatalo Turun keskustassa Tuureporinkadulla. Tuure on avoinna normaalisti.

WWW

4Holiday Club Caribia

Kylpylä- ja tapahtumahotelli Turussa, jossa järjestetään pieniä ja suuria kohtaamisia. Kylpylähotelli ja palvelut ovat toistaiseksi suljettu, mutta lomahuoneistoihin voi edelleen majoittautua. Hotellien vastaanotot ja R-kioskit palvelevat lomahuoneistoissa majoittuvia.

WWW

5Hotel Seaport

Vanha makasiini palvelee nykyisin viihtyisänä hotellina aivan Turun laivaterminaalien kupeessa. Hotelli on avoinna toistaiseksi rajoitetusti, ajantasaiset tiedot saat varaussivulta. Hotellin ravintola Gastro Pub on suljettu.

WWW

6Omena-hotelli

Kävelykadun ja rautatieaseman tuntumassa sijaitseva Omena-hotelli on lähellä kaikkea! Hotelli on toistaiseksi avoinna normaalisti.

WWW

7Scandic Julia

Tässä modernissa hotellissa lähellä Kauppatoria on helppo viihtyä. Hotelli on avoinna, mutta palveluissa on rajoituksia ja ravintolatilat on suljettu. Tarjolla on take away -aamiainen, ja hotellin shopista voi ostaa ruoka- ja juomatuotteita.

WWW

8Hiisi Homes

Perheyritys Hiisi Homes tarjoaa koteja tilapäistarpeisiin aina parista yöstä useampaan kuukauteen ympäri Etelä-Suomea, ja toivottaa asukkaat leikkisästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen. Hiisi Homes on avoinna normaalisti.

WWW

9Pii Hotelli

Pii Hotelli on Salon keskustassa toimiva itsepalveluhotelli. Siisti, kätevä ja hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto! Pii hotelli on avoinna normaalisti.

WWW

10Kultaranta Resort

Kultaranta Resortin Luhtihotellin huoneet sijaitsevat Naantalin saaristoluonnon keskellä kaksikerroksisissa luhtitaloissa. Perille pääset kätevästi autollasi ja ilmaista paikoitustilaa on runsaasti. Huoneisiin sisäänkirjautuminen on helppoa ennakkoon saatavan ovikoodin avulla. Voit saapua oman aikataulusi mukaan, koodi on voimassa koko oleskelusi ajan. Majoitusmaksu veloitetaan kortiltasi etänä, joten et joudu olemaan kontaktissa kenenkään ulkopuolisen kanssa.

WWW

11Tapulitalo

Tapulitalo on pieni ja kodikas majatalo keskeisellä paikalla Kupittaalla yliopiston, TYKSin ja teknologiakeskuksen läheisyydessä. Täällä majoitut viihtyisästi!

WWW

12Inn 22 – Majatalo 22

Majatalo 22 on edullinen ja viihtyisä, pieni yhdeksän huoneen majapaikka Itäharjulla. Majatalo on toistaiseksi avoinna normaalisti.

WWW

13Birdie & Måsen

Lomahuoneisto Måsen on helmi Naantalin Wanhan kaupungin sydämessä, lomahuoneisto Birdie taas sijaitsee Kultaranta Resortin keskellä kauniin saaristolaisluonnon ympäröimänä. Molemmat huoneistot ovat varattavissa normaalisti.

WWW

14Forenom

Kaikki Forenomin kalustetut asunnot, hostellit ja huoneistohotellit ympäri Suomen ovat toiminnassa normaalisti. Myös Hansakorttelin Aparthotel palvelee normaalisti kaikkia majoituksen tai väliaikaisen asunnon tarpeessa olevia.

WWW

15Kotimaailma

Asu niin kuin kotonasi! Kalustettuja asuntoja muutamista päivistä kuukausiin Turusta. Kotimaailma tarjoaa kodinomaista majoitusta hyvin varustelluissa asunnoissa eri puolilla Turkua, avoinna normaalisti.

WWW

16Hotelli Kivitasku

Hotelli Kivitasku sijaitsee keskellä Kaarinaa, saariston rengastien varrella. Majoituspalvelut toimivat toistaiseksi normaalisti, mutta supistetuilla aukioloajoilla. Hotellin yhteydessä oleva ravintola on suljettu. Majoittujat voivat olla yhteydessä tarpeistaan suoraan vastaanottoon.

WWW

17Hotelli Helmi

Turun linja-autoaseman kupeessa sijaitseva pieni perhehotelli Helmi palvelee edelleen. Vastaanoton aukioloajat ovat toistaiseksi supistetut, ja sisäänkirjautumisesta sovitaan varauksen yhteydessä. Huoneen hintaan sisältyy aamiaispaketti, joka toimitetaan valmiiksi huoneeseen.

WWW

18Naantali City Apartments

Naantali City Apartments sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Muumimaailma ja Naantalin satama ovat 5 minuutin ajomatkan päässä, Meyer Turun telakka n. 10 minuutin ajomatkan päässä. Juuri remontoidussa, viihtyisässä ja tyylikkäässä huoneistohotellissa vietät mukavan loman tai asut vaivattomasti pidempäänkin. Huoneistohotellissa on ilmainen asiakaspysäköinti.

WWW

19Naantali Spa Residence

Naantali Spa Residence on osa Naantalin Kylpylän majoituspalveluita. Spa Residence sijaitsee aivan kylpylän päärakennuksen vieressä, ja jokaisen huoneen parvekkeelta voit nauttia upeasta merinäköalasta. Tällä hetkellä Spa Residence palvelee asiakkaitaan normaalisti, ilman päärakennuksen palveluita.

WWW

20Park Hotel

Nostalginen 20-huoneinen hotelli aivan Turun keskustassa, Puolalanpuiston kupeessa. Vuonna 1902 valmistunut jugendtalo on yksi maamme ensimmäisiä boutique-hotelleja! Park Hotel on avoinna normaalisti, mutta ravintolatilat ja aulabaari on suljettu.

WWW

21Hotel Palo

Hotel Palo on Naantalin idyllisessä keskustassa sijaitseva kodikas puutalohotelli. Aitoa mummolatunnelmaa Bed & breakfast periaatteella ympärivuotisesti! Hotel Palo on avoinna, mutta palveluissa on muutoksia. Lisätiedot näet nettisivuilta.

WWW

Julkaistu | Päivitetty