Hotellivinkki Ahvenanmaalle x 2

Turusta pääsee Ahvenanmaalle yllättävän helposti, joten lähde ruokareissulle herkuttelemaan tai mielettömän ihanaa saaristoa tutkimaan. Tässä kaksi erittäin hyvää hotellivinkkiä reissuusi, olepas hyvä.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Hotelli Pommern

Pommern on Maarianhaminan hotelleista näyttävin ilman muuta. Vuonna 2015 täysin uudistunut hotelli yhdistää viihtyisyyden tyylikkyyteen – ja todellakin onnistuu siinä. Valitsit sitten laadukkaan Superior-huoneen tai hauskan Muumihuoneen, mahdollisuus hyviin yöuniin on silmien sulkemisen päässä.

Pommernin avara lounge on kutsuva varsinkin iltaisin, ja viinibaariin kannattaa poiketa drinkeille vaikka ei hotellissa yöpyisikään. Illalliselle ei tarvitse lähteä aulaa pidemmälle, sillä hotellin oma Kvarter 5 tarjoaa kaupungin parhaita ruokaelämyksiä pohjoismaisia raaka-aineita kekseliäästi hyödyntäen.

2Hotelli Savoy

Hotelli Savoy on suljettuna ja avaa jälleen toukokuussa 2021.

Pikkukadulta, värikkäiden talojen ja lehmusrivistön seasta löytyy hotelli Savoy. Hotellin lämmin vastaanotto ja persoonallinen kodikkuus tekevät vaikutuksen, eikä sijaintikaan voisi olla parempi. Maarianhaminan keskustan kahvilat, kaupat ja nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä, ja meri tervehtii kadun päässä. Savoy on paikallinen helmi, jossa viihtyy koko perhe.

Hotellin aamiasravintola Bistro Savoy tarjoilee aamupalalla paikallisia makuja, ja sen lasiverannalla on mukava istua tarkkailemassa Maarianhaminan aamuelämää. Aamiaisella kannattaa maistaa hotellin tuoretta omenamehua ja muita skandinaavisia herkkuja. Muista jättää terveiset aulan vieraskirjaan!

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?