Hyggeilyä Turussa x 6

Lievitä kaamosmasennusta nautiskelemalla Turussa. Lue tästä hemmottelevat vinkit!

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Leppoisa staycation

Lähimatkailu ja viikonloppulomailu kotikaupungissa ovat syystäkin trendaavia juttuja. Arki rullaa huomattavasti helpommin pienen lepotauon jälkeen.

Onneksi Turun hotellitarjonta vastaa hyggeilijän huutoon. Kylpylähotelleissa hemmottelu viedään ihan uusiin sfääreihin, ja keskustan hotelleista kaikki Turun ravintolat ja aktiviteetit ovat vain askeleen päässä.

Tutustu Turun hotellitarjontaan ja majapaikkoihin alla olevasta linkistä.

2Kulinaristista hemmottelua

Tuntuuko pimeys vievän kaikki voimat ja ruokakaupassakin käynti on tuskallista taistelua? Tässä tilanteessa kannattaa antautua suosiolla Turun ravintolatarjonnan syliin. Itse ei tarvitse kokata (eikä tiskata!) ja saa keskittyä 100 % ihan vaan nautiskeluun.

Ludu ja Smör ovat erityisesti kynttilänvalossa täynnä pehmeää tunnelmaa. Hemmottelua harrastetaan tietysti myös siellä lautasen puolella.

Kuoren ja Pinellan Aasian mauissa seikkailevat syysmenut ovat juuri sitä, mitä ihminen tarvitsee kaamoksen keskellä.

Gustavon välimerellisen keittiön makunautinnot kruunataan sydämellisellä palvelulla. Ihan kuin olisi hyvän ystävän luona illallisella.

E. Ekblomin ja Tårgetin lempeästi valaistuissa, tunnelmallisissa tiloissa kaikki maistuu paremmalta.


3Yksille kattojen ylle

Original Sokos Hotel Wiklundin Walo Rooftop Barissa on ihana siemailla sesongin drinkkejä, upottautua pehmeille sohville ja fiilistellä kaupungin valoja. Tyylikäs lounge-tunnelma tuntuu ihanan ylelliseltä vaihtelulta kotisohvalla makoilulle.

Toinen viihtyisä kattoterassi löytyy Original Sokos Hotel Kupittaalta: Kuppis Rooftop Barin näkymät sekä drinkkilistan herkut kannattaa myös testata. 

4Tunnelmallinen uintireissu

Naantalin Kylpylän perjantai-illan spesiaalit tuovat tunnelmaa hämäriin iltoihin. Lyhdyin valaistulla allasosastolla voi rauhassa uiskennella myöhään iltaan asti. Lisäksi tarjolla on hemmottelevia hoitoja erikoishintaan, herkullinen buffet sekä elävää musiikkia. Perjantaispesiaalit joka perjantai 18.12. asti klo 17–23.​​​​​​​

Myös Holiday Club Caribian kuutamouinnit tarjoavat tunnelmallista polskuttelua kynttilänvalossa. Vuoden vikat kuutamouinnit pe 27.11. klo 21–24.

5Saunaan ja uimaan

Avannossa kastautuminen ja kunnon löylyissä hikoilu on huippuhyvä aktiviteetti kaamoksen keskellä. Tämän rentoutumisrituaalin jälkeen mieli on pumpulia ja kroppa samettia. Listauksen Turun seudun mainioista saunoista ja talviuintipaikoista löydät alla olevasta linkistä.

6Iltakävelylle jokirantaan

Työpäivän jälkeen on kiva sopia kävelytreffit kaverin kanssa ja haukata raitista ilmaa. Hämärän laskeuduttua kauniisti valaistu jokiranta on supertunnelmallinen reittivalinta.

Napatkaa take away -kahvit, -glögit tai -teet mukaan jostain kivasta kahvilasta ja lähtekää etenemään kohti Turun linnaa. Vauhti on vapaa: joko rennosti köpötellen tai rivakasti ravaten. 

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?