Koe toisenlainen Turku kävelykierroksella

Tiesitkö, että Visit Turku järjestää opastettuja kävelykierroksia vaihtuvilla teemoilla ympäri vuoden?

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Kävelykierrokset nauttivat suurta suosiota matkailijoiden keskuudessa, mutta niistä innostuvat myös paikalliset, sillä kierroksilla he pääsevät näkemään kotikaupunkinsa uusista ja erilaisista kulmista. Visit Turun suosituimpia kierroksia tänä vuonna ovat olleet synkempiä tarinoita sisältävät kierrokset: Salaperäinen Turku, Paheiden Turku sekä Turku Dark Side. Visit Turun kierroksilla oppaina toimivat aina taidokkaat ammattilaiset eli auktorisoidut oppaat.

Kävelykierrokset osana vastuullista matkailua

Visit Turku on vahvasti mukana Visit Finlandin kestävän matkailun ohjelmassa. Vastuullisuus matkailussa tarkoittaa meille Visit Turussa myös sitä, että asiakkaille on tarjolla vastuullisesti tuotettuja matka- ja retkipaketteja. Opastetut kävelykierroksemme ovat loistoesimerkki vastuullisesta matkailusta, sillä niillä tutustutaan kaupunkiin jalkaisin. Vastuullisesti tuotetut retket tunnistat jatkossa Visit Turun vihreästä Ekosydän-merkistä.

Lahjaksi lahjakortti kävelykierrokselle

Kävelykierrokselle on mahdollista ostaa myös lahjakortteja Visit Turun matkailuneuvonnasta. Kun hakee pientä, mutta paljon iloa tuottavaa elämyslahjaa vaikkapa pukinkonttiin, kannattaa ostaa lahjakortti opastetulle kävelykierrokselle. Lahjakortin hinta on 10 euroa.

Suosittelemme varaamaan paikat kierrokselle etukäteen. Kätevimmin liput kierroksille saa hankittua Kiss my Turku -verkkokaupasta. Paikan kierrokselle voi lunastaa myös suoraan Visit Turun matkailuneuvonnasta, joka sijaitsee torin kulmalla Kauppatorin Monitorin tiloissa. Tulevista kierroksista ilmoitamme muun muassa Visit Turun Facebook-sivulla sekä Turun seudun tapahtumakalenterissa.

Kauden kierrosvinkki: Christmas Walk

Joulun tunnelmaan johdattelee ihanasti jouluntuoksuinen Christmas Walk. Kävelykierros vie kuulijat tutustumaan Vanhaan Suurtoriin, Tuomiokirkkoon sekä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoihin. Kierroksen aikana kuullaan tarinoita joulunvietosta Turussa ja Suomessa. Kierroksella vieraillaan myös kiehtovassa Pyhän Hengen kappelissa Turun keskustassa. Jouluteemainen kierros on mukava aloitus juhlakaudelle. Yleisökierrokset järjestetään vuonna 2020 neljänä lauantaina ennen joulua: 28.11., 5.12., 12.12. ja 19.12.

Lue lisää Christmas Walkista ja osta liput kierrokselle.

Myyntipalvelu palvelee ryhmiä – niin pieniä kuin isojakin

Jos mielit kaveri- tai työporukalle ihka omaa kävelykierrosta, se järjestyy käden käänteessä. Ota yhteys myyntipalveluumme ja kerro toiveesi. Pikkujoulut ulkosalla ovat tänä vuonna ne odotetuimmat kemut. Asiantunteva henkilökuntamme osaa suositella myös muuta mukavaa yhteistä tekemistä esimerkiksi tyhy-päiviin. 

Uutuus! Nyt voit ostaa verkkokaupasta kävelykierroksen pelkästään omalle ryhmällesi. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy Salaperäinen Turku -kävelykierros ja kierroksia on varattavana perjantaipäiville. Varaa täältä kierros porukallesi!

Teksti Susanna Pietilä, Eva-Stina Oikia ja Maija Ryyppö. Kuvat Pekka Vallila, Susanna Pietilä, Tim Bird ja Maija Ryyppö.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?