Koe toisenlainen Turku kävelykierroksella

Tiesitkö, että Visit Turku järjestää opastettuja kävelykierroksia vaihtuvilla teemoilla ympäri vuoden?

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Kävelykierrokset nauttivat suurta suosiota matkailijoiden keskuudessa, mutta niistä innostuvat myös paikalliset, sillä kierroksilla he pääsevät näkemään kotikaupunkinsa uusista ja erilaisista kulmista. Visit Turun suosituimpia kierroksia tänä vuonna ovat olleet synkempiä tarinoita sisältävät kierrokset: Salaperäinen Turku, Paheiden Turku sekä Turku Dark Side. Visit Turun kierroksilla oppaina toimivat aina taidokkaat ammattilaiset eli auktorisoidut oppaat.

Kävelykierrokset osana vastuullista matkailua

Visit Turku on vahvasti mukana Visit Finlandin kestävän matkailun ohjelmassa. Vastuullisuus matkailussa tarkoittaa meille Visit Turussa myös sitä, että asiakkaille on tarjolla vastuullisesti tuotettuja matka- ja retkipaketteja. Opastetut kävelykierroksemme ovat loistoesimerkki vastuullisesta matkailusta, sillä niillä tutustutaan kaupunkiin jalkaisin. Vastuullisesti tuotetut retket tunnistat jatkossa Visit Turun vihreästä Ekosydän-merkistä.

Lahjaksi lahjakortti kävelykierrokselle

Kävelykierrokselle on mahdollista ostaa myös lahjakortteja Visit Turun matkailuneuvonnasta. Kun hakee pientä, mutta paljon iloa tuottavaa elämyslahjaa vaikkapa pukinkonttiin, kannattaa ostaa lahjakortti opastetulle kävelykierrokselle. Lahjakortin hinta on 10 euroa.

Suosittelemme varaamaan paikat kierrokselle etukäteen. Kätevimmin liput kierroksille saa hankittua Kiss my Turku -verkkokaupasta. Paikan kierrokselle voi lunastaa myös suoraan Visit Turun matkailuneuvonnasta, joka sijaitsee torin kulmalla Kauppatorin Monitorin tiloissa. Tulevista kierroksista ilmoitamme muun muassa Visit Turun Facebook-sivulla sekä Turun seudun tapahtumakalenterissa.

Kauden kierrosvinkit: Salaperäinen Turku & Rakkautta ja kyyneleitä Aurajoen rannoilla

Ystävänpäivän kunniaksi tarjolla on ihana Rakkautta ja kyyneleitä Aurajoen rannoilla -kävelykierros. Aurajoen rannoille mahtuu monta tunnettua ja vähän tuntemattomampaakin turkulaista rakkaustarinaa – tule kuulemaan ne ikimuistoisimmat tälle kiehtovalle kierrokselle.

Alkuvuodesta suositulla opastetulla kävelykierroksellamme Salaperäinen Turku kurkistetaan kaupungin nurjemmalle puolelle. Puolentoista tunnin opastetulla kävelykierroksella kuullaan tarinoita varjoisilta kujilta. Luvassa on hurjia juttuja mestauksista, kaupungin ravintola- ja yöelämästä, kummituksista ja rikoksista. Hiihtolomaviikolla Salaperäinen Turku -kävelykierros toteutetaan koko perheen versiona, joka soveltuu mainiosti myös lapsille.

Koko perheen salaperäinen Turku 24. ja 27.2.
Rakkautta ja kyyneleitä Aurajoen rannoilla 13.2.
Salaperäinen Turku 27.3.

Myyntipalvelu palvelee ryhmiä – niin pieniä kuin isojakin

Jos mielit kaveri- tai työporukalle ihka omaa kävelykierrosta, se järjestyy käden käänteessä. Ota yhteys myyntipalveluumme ja kerro toiveesi. Asiantunteva henkilökuntamme osaa suositella paljon mukavaa yhteistä tekemistä esimerkiksi tyhy-päiviin ja muihin yhteisiin tilaisuuksiin.

Teksti Susanna Pietilä, Eva-Stina Oikia ja Maija Ryyppö. Kuvat Pekka Vallila, Susanna Pietilä, Tim Bird ja Maija Ryyppö.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?