Matkailuneuvonta

Visit Turun matkailuneuvonta palvelee matkailijoita ja turkulaisia Kauppatorin Monitorissa. Matkailuneuvonnan tiskiltä saa asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä ympäri vuoden. Palvelemme myös puhelimitse, sähköpostitse ja somekanavissa.

Matkailuneuvonta myy lippuja Visit Turun suosituille opastetuille kävelykierroksille. Kävelykierroksia järjestetään viikoittain ja kesäaikaan useampia viikossa. Tulevat kävelykierrokset löytyvät verkkokaupasta.

Huippusuosittuja Food Walk -kortteja on myynnissä matkailuneuvonnassa.

Matkailuneuvonta myy lippuja sekä tekee varauksia myös Turun kaupunginteatterin esityksiin, Turun filharmonisen orkesterin sekä Turun musiikkijuhlien konsertteihin. Maksutapoina käteisen ja pankkikortin lisäksi matkailuneuvonnan tiskillä käyvät myös tyky-ranneke sekä teatterin, konserttitalon ja musiikkijuhlien omat lahjakortit.

Matkailuneuvonnasta voi ostaa lippuja Ruissalon Saaronniemen talviuintiin sekä tehdä varauksia Turun kaupungin omistamaan Kiilopään tunturimajaan, joka sijaitsee Saariselällä, Lapissa. Kesäisin välitämme Vepsän saaren mökkivuokrauksia.

Tervetuloa asioimaan Matkailuneuvonnassa – löydät meidät torin kulmalta, Kauppatorin Monitorista!

visitturku.fi

Lisätietoja