Matkailuneuvonta

Visit Turun matkailuneuvonta palvelee matkailijoita ja turkulaisia Kauppatorin Monitorissa. Matkailuneuvonnan tiskiltä saa asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä ympäri vuoden. Palvelemme myös puhelimitse, sähköpostitse sekä online-chatissa.

Matkailuneuvonta antaa myös vinkkejä ja lisätietoja Turussa järjestettävistä opastetuista kävelykierroksista. Kävelykierroksia järjestetään viikoittain ja kesäaikaan useampia viikossa. Kävelykierrokset ovat ostettavissa Kiss my Turku -kaupasta.

Huippusuosittuja Food Walk -kortteja voi ostaa suoraan matkailuneuvonnasta.

Matkailuneuvonta myy lippuja sekä tekee varauksia myös Turun kaupunginteatterin esityksiin, Turun filharmonisen orkesterin sekä Turun musiikkijuhlien konsertteihin. Kesäisin myös Emma teatteriin. Maksutapoina käteisen ja pankkikortin lisäksi matkailuneuvonnan tiskillä käyvät myös tyky-ranneke sekä teatterin, konserttitalon ja musiikkijuhlien omat lahjakortit.

Matkailuneuvonnasta voi ostaa lippuja myös Ruissalon Saaronniemen talviuintiin sekä tehdä varauksia Turun kaupungin omistamaan Kiilopään tunturimajaan, joka sijaitsee Saariselällä, Lapissa. Kesäisin välitämme Vepsän saaren mökkivuokrauksia.

Tervetuloa asioimaan Matkailuneuvonnassa – löydät meidät torin kulmalta, Kauppatorin Monitorista!

visitturku.fi

Lisätietoja