Kultaranta Resort x 3

Rentoutumista, hauskoja aktiviteetteja ja persoonallisia juhlatiloja vapaa-aikaan ja erilaisiin tilaisuuksiin. Eikä haittaa sijaintikaan keskellä Naantalin saaristoluontoa.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Hauskaa toimintaa porukoille

Kultaranta tarjoaa perinteistä golfia, mutta myös sen muunnelmia. Golf-golfin lisäksi luonnonkauniissa ympäristössä voi kokeilla frisbeegolfia, futisgolfia ja minigolfia "oikeaa" golfkenttää jäljittelevällä radalla. 

Kun kaipaat jotain uutta kivaa kaveriporukalle tai vaikka tyky-päivän ohjelmaksi, tuo joukot Kultarantaan. Kun kaikki golflajit on kokeiltu, koittaa after-golf vaikkapa Heineken Housen terassilla.

www

2Uniikkeja tiloja ja tapahtumia

Tärkeät juhlat tai kokous tulossa? Hyvä että sait meidät kiinni nyt. 

Kultaranta Resort on myös edustava kokous- ja juhlapaikka. Keskellä kuvankaunista saaristoluontoa seisoo maatilan vanha päärakennus, joka on entisöity tyylillä vuokrakäyttöön. Alempaa rinteestä löytyy vanhaan navettaan tehtyjä juhla- ja kokoustiloja sekä entisöity lampola.

Iso seurue tulossa? Ei hätää. Isoimpaan Seminaarisaliin mahtuu jopa sata henkeä, ja Ravintola Kultarannan tiloihin sitäkin enemmän vaikka lounaan merkeissä. Kultarannan erikoisuus on vanhaan viljasiiloon tehty kappeli, jonka voi vuokrata vihkikäyttöön. Ei sähköä, mutta sitäkin enemmän tunnelmaa!

www

3Golfia kauniilla kentällä

Teemu Selänne Ja JVG:n pojat käyvät Kultarannassa puolisalaa ihan syystä. Meri, vanhat tammet, Jan Sederholmin suunnittelemat väylät – ei sinulta mitään puutu. 

Koska Kultarannan kenttä on rakennettu entisen maatilan maille, pallon voi vahingossa lyödä vaikka vanhan vilja-aitan kylkeen. Kaikki muut paitsi kaksi taaimmaista väylää näkyvät klubirakennuksen terassille, mikä on lopulta melko poikkeuksellista. Kaiken kukkuraksi Kultaranta on ihmeen harvoin täynnä, mikä tekee siitä Turun alueella mukavan harvinaisuuden.

www

Julkaistu | Päivitetty