Mylly – perheiden kauppapaikka nro 1

Jos Varsinais-Suomen alueelta pitäisi mainita helppo ja hyvä shoppailupaikka, on kauppakeskus Mylly varmasti monien mielessä ensimmäisenä.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Liikkeitä kauppakeskuksessa on yli 150, joten shoppailtavaa riittää taatusti.

Vuonna 2001 ovensa Raisiossa avannut Mylly on itse asiassa Varsinais-Suomen suurin lajissaan. Liikkeitä kauppakeskuksessa on yli 150, joten shoppailtavaa riittää taatusti. Aikaa ei huku myöskään vapaan pysäköintipaikan metsästykseen, sillä parkkipaikkoja on pienen stadionillisen verran. Bussitkin saapuvat suoraan pääoville asti, joten voiko enempää toivoa?

Mylly on oiva paikka lähteä päiväshoppailulle vaikka koko perheen voimin, sillä kauppakeskus tarjoaa muutakin kuin ruokaa ja shoppailuhuveja. Keskiviikkoisin on tarjolla ilmainen muskari sekä lapsiparkki, ja viihdyttäviä tapahtumia on tarjolla muutenkin ympäri vuoden. Ja mikä parasta – Casagranden klassikoksi muodostunut lelukauppa toimii nyt myös Myllyssä! Käy piipahtamassa.

Ja yksi juttu vielä. Myllyllä on oma vaikuttajayhteisö, ToiveMylly, joka tarjoaa mahdollisuuden saada sanansa kuuluviin. Jos mielessä siis on pieniä ja suuria suunnitelmia Myllyn pyörittämiseen, käy liittymässä ja jakamassa toiveesi kuuluville.

Lisätiedot

Teksti Stina Frimodig. Video Kim Allen-Mersh.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?