Näe ja koe Salo x 2

Kaikki haluavat nyt Saloon, eikä ihme. Salon iltatorilla käy mukava kuhina, ja Teijon kansallispuistossa sielu lepää. Kotimaan matkailua parhaimmillaan!

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Teijon kansallispuisto

Teijon kansallispuiston kauneuden edessä kaupunkilainen hiljenee. Matildajärvessä lipuu soutuvene ja rannassa molskii joukko lapsia. Kaipaako tässä edes ulkomaille, kun Suomessa on näin upeita paikkoja?

Teijon kansallispuistossa ympärivuotisesta retkeilystä on tehty valtavan sujuvaa. Hyvät on polut ja opasteet, ja paikkoja telttailuun sekä tulentekoon on useita. Parhaiten paikan päälle porhaltaa autolla: matkaa Salosta kertyy 20 kilometriä ja Turusta 80 kilometriä.

2Salon Iltatori

Joka torstai kesäkuusta elokuun loppuun Salon Iltatori täyttää Salon torin sadoilla tori- ja kirpputorimyyjillä, tuhansilla ihmisillä ja iloisella puheensorinalla. Yhtäkkiä kaikki haluavat Saloon! Paikalle saapuvat niin naapurikuntien asukkaat kuin seudun kesämökkeilijätkin. Ihmisvilinä myyntipaikkojen, torikahvioiden ja kirppiskojujen keskellä yllättää todellakin.

Myyntikojujen tarjontaa tutkiessaan voi melkeinpä todeta, että mitä Salon Iltatorilta ei saa, ei luultavasti tarvitse. Illan kruunaa tunnetun kotimaisen artistin ilmainen keikka keskellä toria. Iltatorin järjestää Suvisalo ry.

Huom! Vaikka lltatorien ohjelma on peruttu kesältä, torikauppiaat pitävät kojujaan auki torstaisin klo 20 asti. 

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?