Polkupyörätaksi Turussa – Hyppää Biketaxin kyytiin

Turun kesäinen jokiranta kutsuu niin matkailijat kuin turkulaisetkin nauttimaan ihanasta tunnelmasta. Aurajokirannan ravintolalaivat, jätskikioskit sekä iloiset ihmiset tekevät Turun kesän. Kesällä 2021 jokirannan valloittavat myös polkupyörätaksit. Istahda riksaan ja nauti mukavasta kyydistä.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Miltä kuulostaisi ekologinen elämyskyyti ihastuttavalla Aurajoki-näkymällä? Turun kesän vauhdikkain tulokas on Biketaxi, joka tarjoaa ekologisia pyörätaksipalveluja noin neljän kilometrin säteellä ydinkeskustassa. Polkupyörätaksi voi olla monille tuttu kulkupeli ulkomaan matkoilta, mutta nyt riksan kyytiin pääsee myös Turussa. Sähkökäyttöinen polkupyörätaksi on miellyttävä ja samalla vastuullinen tapa liikkua kätevästi paikasta toiseen. Pyörätaksin kyytiin mahtuu 2–3 matkustajaa ja sateen varalta siinä on kuomu. Voit napata kyydin lennosta, mutta parhaiten tilaat kyydin suoraan numerosta 044 7456 777.

Biketaxilla myös kiertoajelulle Turussa

Biketaxilla on myös tarjolla kivoja kiertoajeluja. Polkupyörätaksin kyydissä nähdään kaupunkireitillä muun muassa Tuomiokirkko, Suurtori ja Turun Linna. Kaupunkireitti-kiertoajelun kesto 35 minuuttia. Luontoreitillä taas suunnataan kohti tunnelmallista Raunistulaa sekä historiallista Koroista. Luontoreittiin polkupyörätaksilla menee 50 minuuttia. Biketaxilta on mahdollista tilata myös räätälöityjä pyöräkuljetuspalveluita.

Hinnasto ja kiertoajelureittikartta

Polkupyörätaksilla terassille ja tapahtumiin

Biketaxin kausi polkaistiin Turussa käyntiin Vappuna. Iloinen asiakaspalvelu ja hyvä fiilis ovat toiminnan ydin. Turussa asiakkaita palvelee kymmenen polkupyörätaksia, jotka kuljettavat kyytiläiset näppärästi kaupungissa paikasta toiseen. Nappaa siis kesän positiivisin kyyti ja huristele vaikka Kirkkopuiston terassilta Linnanpuistoon asti jokimaisemista nauttien.

Tilaa Biketaxi numerosta 044 7456 777.

Teksti Susanna Pietilä. Kuvat Biketaxi ja Pekka Vallila.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?