Talvikauden maistuvin vinkki – Turku Food Walk

Loppuvuoden piristys numero uno on turkulainen Food Walk -kierros: Tälle maukkaalle kierrokselle voi lähteä kaveriporukalla, puolison tai ystävän kanssa, tai miksi ei jopa yksinkin.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
"Panimoravintola Koulun makkara-annos lämmitti ihanasti viileänä iltana."

Food Walk on Visit Turun ja yhteistyökumppaneiden räätälöimä herkkusuiden suosikkikierros, jossa saa valita kymmenen upean ravintolan joukosta viisi mieluisinta, joissa käydä syömässä. 48 euron hintaisen Food Walk -kortin voi tilata kätevästi Kiss my Turku -verkkokaupasta tai ostaa Kauppatorin Monitorissa sijaitsevasta matkailuneuvonnasta.

Food Walk -kortti pukinkontiin

Food Walk -kortti on myös mitä mainioin joululahja! On ihana antaa joululahjaksi elämys, joka varmasti tuottaa iloa saajalleen. Turku on jo pitkään ollut tunnettu mainiosta ravintolatarjonnastaan ja Food Walk -kortilla pääsee helposti maistelemaan useamman ravintolan tarjontaa. Herkkukorttilaisia odottaakin toinen toistaan kiehtovammat makuyhdistelmät, jotka varmasti lämmittävät pimeänä vuodenaikana.

Ravintoloissa syöminen on edelleen turvallista

"Grill it! -ravintolassa on miellyttävän kansainvälinen fiilis."

Food Walk -kortin hankkiminen on hyvä ja helppo tapa tukea turkulaista ravintolatoimintaa. Ravintoloissa on huomioitu korona-ajan turvallisuus- ja hygieniavaatimukset, ja siisteydestä huolehditaan ensiluokkaisesti. Asiakaspaikkoja on normaalia vähemmän, joten salissa saa istua väljemmin. Ravintoloissa voi ja saa käydä herkuttelemassa turvallisin mielin – asiakkaasta pidetään turkulaisissa ravintoloissa erinomaisen hyvää huolta, myös näin poikkeusaikana.

Food Walk -herkut myös take awayna

Food Walk -korttia käyttäessä, suosittelemme aina tekemään pöytävaraukset etukäteen. Pöytää varatessa kannattaa mainita tästä herkkupassista ja näin varmistaa kierroksen mutkaton sujuminen. Ruokakävelylle on hyvä varata aikaa varsinkin, jos haluaa käyttää kortin yhden illan aikana. Kortti on voimassa kolme vuorokautta ensimmäisestä ravintolakäynnistä lähtien. Jos haluaa mieluummin hyödyntää kortin tarjonnan noutamalla annokset kotiin, niin valtaosa kortin ravintoloista tarjoaa nyt myös näppärän take away -mahdollisuuden. Kysy lisätietoja matkailuneuvonnasta!

Mukana olevat ravintolat ja Food Walk -annokset

Brahen Kellari: Taste of Turku Appetizer

Café Art: Turun Kahvipaahtimon suodatin- tai erikoiskahvi sekä kakkupala oman valinnan mukaan

Cafe Brahe: ½ patonki ja tuorepuristettu mehu

di Trevi: di Trevin tapaslankku

Grill it! Marina: Talon lämmin suklaakakku

Gustavo: kaksi Gustavon viikon pintxoa

Panimoravintola Koulu: panimon makkaralautanen lisukkeineen

Pinella: keittiömestarin alkuruoka

Smör: päivän alkuruoka lähellä tuotetuista kauden raaka-aineista

Svarte Rudolf: Svarten kuuluisat silakat

Kysy lisää ja osta Food Walk -kortti

Teksti Susanna Pietilä, Eva-Stina Oikia ja Maija Ryyppö. Kuvat Food Walk -ravintolat.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?