Turussa tapahtuu ympäri vuoden.

Tästä löydät ajankohtaiset ilot ja menot, joista kannattaa juuri nyt innostua. Mene, koe, näe!

Näyttely 40 000+

Forum Marinumissa voit nyt kokea saariston taikaa maalta käsin. Uusi näyttely 40 000+ on nimetty Saaristomeren saarien ja luotojen lukumäärän mukaan ja se tuo yhteen saariston ihmiset, luonnon sekä elämäntavan. Toiminnallisessa näyttelyssä katselija pääsee kokemaan, näkemään ja kuulemaan elämästä saaristossa muun muassa minidokumenttien ja videoteosten muodossa.

Turun päivä

Turun päivän viikonloppuna Turku täyttyy tapahtumista! Turun päivää on vietetty vuodesta 1961 lähtien monipuolisella ohjelmalla, joka huipentuu perinteeksi muodostuneeseen ilotulitukseen Samppalinnanmäellä klo 21. Vuonna 2020 Turun päivää vietetään sunnuntaina 20. syyskuuta. Viikonlopun ohjelmasta löytyy tarjontaa niin musiikista, tanssista, urheilusta kuin historiasta kiinnostuneille turkulaisille.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat

Koe taianomainen joulutunnelma Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä viikonloppuna ennen joulua. Vanhan Suurtorin joulumarkkinoiden perinteinen tunnelma, jouluiset tuoksut, sadut, tanssi, musiikki ja notkuvat myyntipöydät kutsuvat koko perheen viihtymään.

Ruisrock

Ruisrock 2021 on jouduttu valitettavasti perumaan koronavirustilanteen vuoksi. Festivaali juhlitaan seuraavan kerran 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa.