Tekemistä, tiloja ja tunnelmaa ryhmille x 4

Löydä Turun seudun parhaat aktiviteetit ja elämykset yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Vie porukka savusaunaan rentoutumaan tai seikkailupuistoon liikkumaan.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Herrankukkaro

Vanhan kalastajatilan ympärille kasvanut tervantuoksuinen virkistyskeidas houkuttelee erilaisuudellaan vain puolen tunnin päässä Turusta. Lämminvesialtaat Saaristomeren rannalla, maailman suurin savusauna maan alla, villikalaa avotulen äärellä — todellakin kuin Herran kukkarossa! 

Myrskylyhtyjen loisteessa on tunnelmaa ympäri vuoden, myös meren tyrskytessä vieressä. Kokous-, virkistys- ja juhlatilaisuudet järjestyvät niin kymmenelle hengelle kuin useammalle sadallekin. Majoittua voi punamultaisissa kalastajatorpissa tai vaikkapa ihmisen mittakaavaan toteutetussa luksuslinnunpöntössä. Paikka on ainoastaan ryhmien käyttöön, joten kokoa ryhmä kasaan ja tee varaus.

2Flowpark

Löytyykö kaveriporukastasi tai työpaikalta rohkeita rämäpäitä? Aktiivinen päivä seikkailuhuvipuisto Flowparkissa on paitsi hauska myös mukavan haastava idea niin polttareihin kuin virkistyspäivään. Leikkimielinen kisailu korkeuksissa sen kuin nostattaa tunnelmaa entisestään. Näytä taitosi ja yllytä muutkin kokeilemaan perässä.

Ratoja löytyy moneen lähtöön, joten puuha sopii monenlaisille ja -tasoisille ryhmille. Hyvässä porukassa meno on taatusti hulvatonta, oli sitten kokenut kiipeilijä tai ei. Seuraavana päivänä kannattaa tosin varautua siihen, että kädet ovat hellänä kiipeämisestä  – ja posket nauramisesta. 

3Turun Messukeskus

Turun Messukeskus tunnetaan sekä perinteikkäistä että uraauurtavista messutapahtumista – kirjamessuista kädentaitomessuihin ja kissanäyttelystä vaikkapa vuodenvaihteen pomppulinnamaailmaan. Uutuuttaan hohtavat aula- ja kokoustilat tekevät Turun Messukeskuksesta entistäkin paremman paikan kaikenlaisille kohtaamisille. 

Uudistetut ja muuntuvat kokoustilat houkuttelevat monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Asian äärelle on helppo syventyä, kun toimivuus on viimeisen päälle.

Tutustu ajankohtaiseen messuohjelmaan Turun Messukeskuksen omilla sivuilla.

4Kunstenniemen leirikeskus

Vain hetki Naantalin keskustasta, ja ollaan keskellä kauneinta saaristoa Kunstenniemen leirikeskuksessa. Aavasta merestä voi nauttia vaikka vanhana partiomajana toimineesta eräkämpästä tai Kunstenkarin hirsirakennuksesta käsin — vieläpä omassa rauhassa. Seurakunnan edulliset merenrantamökit ovat avoimia kaikille ryhmille, ja pienimpäänkin mahtuu 24 yöpyjää.

Meren ympäröimän Kunstenniemen valtavat tammet herättävät ihastusta ja rantasaunat tekevät kokoustamisesta tai juhlista astetta paremmat. Tekemistä riittää luontopoluista melontaan ja lentopallosta pihapeleihin.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?