Viisi syytä, miksi Naantalin Kylpylä on Suomen paras

Naantalin Kylpylä valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi 2019. Mitä mahtaa olla voiton takana? Päätimme selvittää, mistä on Suomen paras hotelli tehty.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Naantalin Kylpylä nappasi äskettäin oikean matkailualan Oscarin, sillä se palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaana hotellina. Kävimme tutustumassa ja otimme selvää makean voiton taustoista.

  • Mikä World Travel Awards?
    Lue lisää tästä

    Vuonna 1993 perustettu World Travel Awards ™ tukee, edistää ja kehittää maailmanlaajuista hotelli- ja matkailualaa nostamalla ja palkitsemalla alan toimijoita ympäri maailmaa. Tänä päivänä World Travel Awards -merkkiä pidetään yhtenä hotelli- ja matkailualan arvostetuimmista tunnustuksista. Palkittavia toimialoja on useita lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin. Voittajat valitaan äänestyksen perusteella, johon antavat äänensä sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset. ​​​​​​​

Syy nro 1: Huoneet

World Travel Awards -voittajat valitaan äänestyksen perusteella, ja äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.

Kun puhutaan hyvästä hotellista, viihtyisä hotellihuone on arviointilistan yläpäässä. Naantalin Kylpylässä kävijä saa nauttia varsin uunituoreista huoneista, sillä kylpylähotellin kaikki huoneet on uudistettu täysin parin viime vuoden aikana (piipahdimme muutamassa ja hyvältä näytti). Myös sänkyihin on panostettu, joten täällä viihtyy unissaankin.

Majoitusvaihtoehtoja on tarjolla Comfort-tason huoneista presidentinsviitteihin. Muumifaneille löytyy tietysti omat Muumi-teemaiset Deluxe-huoneet.

Syy nro 2: Palvelut

Jututtamamme Naantalin Kylpylän työntekijä mainitsi monipuoliset palvelut hotellin valttikortiksi – ja onhan täällä mistä valita. Saman katon alta löytyy mm. kylpyläosasto, kuntosali, kauneushoitola ja kampaamo. Haluatpa sitten ylellisen huoneaamiaisen, rentouttavan kasvohoidon tai Kleopatran maitokylvyn skumppineen (löytyy oikeasti listalta!), Naantalin Kylpylässä onnistuu.

Syy nro 3: Ruokatarjonta

Naantalin Kylpylässä on myös yllättävän moniulotteinen ravintolamaailma. Yhden hotelliravintolan sijaan kylpylän katon alta löytyy useampi tasokas ruokapaikka. Viivyt sitten yhden tai useamman päivän, maisteltava ei lopu. On a la carte -ravintolaa, rennompaa perheravintolaa sekä mainetta kerännyt Thai Garden, jonka aasialaista ruokaa kehuttiin kovasti. Käypä sinäkin testaamassa.

Syy nro 4: Sijainti

Sijainti, sijainti ja vielä kerran sijainti. Naantalin Kylpylällä se on mitä mainioin. Idyllinen Naantali on rauhallinen, mutta sopivan matkan päässä Turusta. Ja mikä parasta, Muumimaailma on ihan nurkan takana. Kuvittele, miten kylpylähotelli tenniskenttineen, vierasvenesatamineen ja merimiljöineen saavuttaa aurinkoisina hellepäivinä jopa hieman etelänlomamaisen tunnelman.

Syy nro 5: Henkilökunta

Viimeisimpänä, ja ehkä tärkeimpänä, esiin nousee henkilökunta. Jututettuamme hotellin työntekijöitä kävi varsin selväksi, että he viihtyvät työssään. Yhdessä tekeminen ja hyvä ilmapiiri mainittiin useampaankin kertaan. Ja ihan näin meidän kesken – niinhän se vain menee, että iloinen ja sitoutunut henkilökunta on hyvä tae niin laadukkaalle palvelulle kuin Suomen paras hotelli -tittelillekin.

P.S. Uutta matoa koukkuun!

Vaikka olisikin Suomen paras, niin ei se tarkoita ettei olisi vielä varaa ja halua kehittyä. Pikkulinnut lauloivat, että seuraavaksi Naantalissa uudistetaan kylpyläosastoa. Pulikoimisiin siis.

TUTUSTU JA TEE VARAUKSIA:

Yhteistyökumppanina Sunborn.
Teksti Stina Frimodig. Kuvat ja video Kim Allen-Mersh ja Sunborn.

Julkaistu | Päivitetty