Viking Linella viihdytään x 4

Mina damer och herrar, Viking Line venyy moneen. Turusta kannattaa pyrähtää saaristomeren maisemiin kokoustamaan, metsästämään huippuviinejä ja riehumaan lasten kanssa. Totta se on, lue ja ylläty.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Kokoukset

Kyllästyttääkö tunkkainen neukkari? Siirrä bisnekset aalloille. Amorellan ja Viking Gracen kyydissä työjutut saavat ihan uutta puhtia, kun höysteeksi saa valittua kaikkea spessua lisäohjelmaa joogasta pilatekseen ja VIP Shoppingiin. Eli melkein ihan mitä vaan. Ota työkaverista mittaa vaikka hauskassa kamerajahdissa tai tiukassa tietovisassa – ah, vai pitäisikö sittenkin aloittaa lasillisella kuplivaa Champagne Breakin merkeissä? Tässähän tuntuu kuin ei olisi töissä ollenkaan. Virkistävää!

Päivää ei tietenkään tarvitse tunkea täyteen aktiviteetteja, kokoustaa saa myös ihan rauhassa. Jo pelkkä työpaikan lounasruokalan vaihtaminen meriaamiaiseen tai kolmen ruokalajin illalliseen tuo kivaa vaihtelua.

2Ruoka & viini

Viking Linen ruokatarjonta on villi vaihtoehtojen meri. The Buffet on tietysti aina klassikko, joka on monelle se risteilyn kohokohta. Buffetin rinnalta löytyy kuitenkin vetävä joukko vaihtoehtoja: onko fiilis tällä kertaa toast skagen, ramen-nuudelit vai monen ruokalajin hemmottelusetti? Valinnan vaikeus saattaa iskeä, mutta yksi asia on varmaa: täältä ei nälkäisenä lähdetä.

Entäpä se juomapuoli? Viking Gracen ja Amorellan huikeat viini- ja samppanjavalikoimat ilahduttavat sekä harrastelijaa että uteliasta nautiskelijaa. Erityisesti laatusamppanjat ovat löytäneet tiensä Punaisille laivoille, joista sekä hinta että laatu saavat peukkua. Kotiin taitaakin lähteä tax-free-karkkien lisäksi pullo jos toinenkin!

3Lapsiperheet

Laiva on lasten oma seikkailupuisto. Leikkihuoneet, ohjelmanumerot ja erilaiset tapahtumat pitävät huolen siitä, ettei tylsää hetkeä ehdi tulla. Oletko testannut jo Muksupiknikkiä? Joka sunnuntai Turusta hypätään Amorellan ja Viking Gracen kyytiin Piknik-päiväristeilylle. Ja sehän on sitten menoa: leikkejä, skidien suosikkiartisteja ja karkkibingoa. Parasta seuraa risteilyllä on tietysti maailman paras laivakissa, Ville Vikinki! (Ville tarjoaa muuten laivan pehmoisimmat halaukset, kokeile vaikka!) 

Lasten kanssa matkustamisessa on myös etunsa. Tiesitkö, että alle 12-vuotiaat risteilevät maksutta aikuisen seurassa? Lisäksi 6–17-vuotiaat saavat käydä buffetherkkujen kimppuun alennettuun hintaan, ja myös à la cartessa on mahdollisuus saada pienempiä lasten annoksia alennettuun hintaan. Ei yhtään huono diili.

4Livenä laivalla

Viking Linella satsataan viihteeseen, ja risteilystä muodostuu festari tuossa tuokiossa. Risteilyalus on oikeastaan aika mahtava paikka lähteä suosikkiartistin keikalle. Ennen esitystä ehtii koluta läpi laivan myymälät ja istahtaa vaikka lasilliselle. Näppärää.

Amorellan ja Viking Gracen ohjelmistossa on suosikkeja moneen makuun, ja keikoilla huudetaan mukana niin madafakindarraa  kuin ukkometsoakin. Lavalla nähdään tiuhaan tahtiin kotimaisten musapiirien huippunimiä mutta myös valloittavia ulkomaisia tähtiä. Myös erikoisristeilyjä löytyy moneen lähtöön. Lähde vesille vaikka Flame Jazz Cruisen soljuvissa tunnelmissa tai ota risteily oluen kannalta Suomen Paras Olut -risteilyllä.

Kurkkaa Amorellan ja Viking Gracen ohjelmisto alla olevasta linkistä.

Julkaistu | Päivitetty