Turun areenat x 2

Lue teksti

Jaa sivu

Avaralla areenalla jokainen suurtapahtuma pääsee oikeuksiinsa, ja katsomossa tunnelma tarttuu väkisinkin keskellä raikuvaa ihmismerta.

1Gatorade Center

Turkuhallinakin tunnettu Gatorade Center on ollut kaupungissa melkein 30 vuotta, ja otteluelämykset viedään yhä maaliin asti. Jääkiekkojoukkue TPS:n kotihallissa voi kokea hidastukset Pohjoismaiden suurimmalta videokuutiolta vaikka anniskeluravintolasta käsin. Täällä järjestyvät muutkin suurtapahtumat, esimerkiksi Agilityn MM-kilpailut.

Hallin oma keittiö pyöräyttää sushit, hodarit tai vaikka kolmen ruokalajin illallisen. TPS-lounaalla taas voi ravita itsensä liigajoukkueen tapaan. Pelien aikana suositussa Hunajamaailmassa mm. noustaan kiipeilyseinille ja liikutaan aktiivisesti.

2Marli Areena

Marli Areenalla liu'utellaan jääurheilun parissa niin TuTon Mestiksen otteluissa kuin muodostelma- ja taitoluistelussa. Vanha kunnon Kupittaan tunnelma ei petä: täällä pääsee hyvin lähelle tapahtumia muutaman tuhannen muun katsojan seurassa. 

Marli Areena sijaitsee keskeisellä paikalla Turun itäisessä keskustassa, Suomen vanhimman ja laajimman kaupunkipuisto Kupittaan sylissä. Alueella on pitkä urheiluhistoria: legendaseinältä voi nähdä, kuinka samalla paikalla on luisteltu avojäällä jo 60-luvulla. 

Julkaistu | Päivitetty