Hansakorttelin uusi tuleminen

Jos et vielä tiennyt, niin Hansakortteli, tuttavallisemmin Hansa, on koko korttelin kattava kauppakeskus keskellä komeinta Turkua. Legendaarinen kauppakeskus on kolmen viime vuoden aikana käynyt läpi mittavan uudistushankkeen, joka on nyt tullut valmiiksi – pikku viilauksia lukuun ottamatta.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Mitä kaikkea uusi Hansa sitten kätkee sisäänsä?
​​​​​​​Noh, ennen kaikkea uudessa Hansassa on haluttu huomioida erityisesti helppokulkuisuus, yhteydet, viihtyvyys ja opastaminen. Kaikki käytävät on käyty läpi, ja kulkuja on levennetty ja esteettömyyttä parannettu. Hansatori on saanut yläpuolelleen upean valoteoksen nimeltä Pilvi, jolla voidaan luoda hienoja valoinstallaatiota eri sesonkien ja tapahtumien mukaan. Asiakkaille on tehty istuinalueita ja –paikkoja entistä enemmän ja niiden lisäksi puhelimille ja tableteille on tuotu omat latauspisteet. Tämä kaikki kuulostaa melkoisen hyvältä, eikö?

Paljon uutta on siis luvassa – vanhaa hyvää unohtamatta.

Uudistuksen myötä Hansakortteli on saanut kattonsa alle myös uusia liikkeitä: Clas Ohlsonin, hurmaavan Moomin Shopin, alusvaateliike Change Lingerien sekä miesten muodin saralla Voltin ja Dressmannin. Ruokapuolelle ollaan saatu myös uusia makuja, sillä Eerikinkadun puolella nopsaa meksikolaisvivahteista ruokaa tarjoilee kuuluisa Taco Bell.

Paljon uutta on siis luvassa – vanhaa hyvää unohtamatta. Kannattaa siis käydä omin silmin kurkkaamassa, miltä uusi upea Hansakortteli näyttää.

Lisätiedot

Teksti Stina Frimodig. Kuvat mainostoimisto Dippi

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?