Ihanat kävelykierrokset Turussa

Lähde mukaan kuulemaan tarinoita Turusta. Kokosimme yhteen kivoja kävelykierroksia, jotka johdattavat sinut syvälle kaupungin syövereihin. Näillä kävelykierroksilla aukeaa varmasti ihan toisenlainen Turku!

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Turkuun pääset mukavasti tutustumaan osallistumalla erilaisille kävelykierroksille ammattitaitoisen oppaan johdolla. Haluaisitko tutustua Turussa tapahtuneisiin rikostapauksiin Turku Dark Side -kierroksella? Tai kiinnostaisiko kulkea halki historian ja syntisten katujen Paheiden Turku -kierroksella?

Tutustu reitteihin ja varaa paikkasi kierrokselle! Kaikki kierrokset ovat ostettavissa Kiss my Turun Verkkokaupasta.

Turku Dark Side -kävelykierros

Turku Dark Side -kävelykierros vie kulkijansa murhamiesten jalanjäljille. Kierroksella käydään oikeilla rikospaikoilla sekä tutustutaan aitoihin rikostapauksiin vuosien varsilta. Yleisökierrokset järjestetään 14.5. ja 30.7.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Turku Dark Side Verkkokaupasta

Paheiden Turku -kävelykierros

Paheiden Turku -kierroksella kuljetaan halki historian syntisten katujen, ja ihmetellään millainen kaupunki Turku on ollut ja miten paheita on kaupungissa koetettu kitkeä. Kierroksella kerrotaan paheista laidasta laitaan, joten kierros ei valitettavasti sovi lapsille. Yleisökierrokset järjestetään 21.5., 25.6., 23.7. ja 20.8.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle: 

Paheiden Turku Verkkokaupasta

Helluntaiheiloja ja erityistä ystävyyttä -kävelykierros

Helluntaiheiloja ja erityistä ystävyyttä -kävelykierroksella kuullaan tarinoita turkulaisista rakkaustarinoista, helluntaiheiloista sekä lemmentaioista. Turussa on ollut raukkautta ja ystävyyttä kautta aikojen, mutta niihin on suhtauduttu hyvin eri tavoin historian aikana. Yleisökierros järjestetään 26.5. 

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Helluntaiheiloja ja erityistä ystävyyttä Verkkokaupasta

Pimeä keskiaika -kävelykierros

Pimeä keskiaika -kävelykierroksella kuullaan minkälaista keskiaika oli Turussa ja  minkälaisia jälkiä se Turkuun jätti. Miksi keskiaikaa sitten kutsutaan pimeäksi keskiajaksi? Yleisökierrokset järjestetään 28.5. 9.7. ja 13.8.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Pimeä keskiaika Verkkokaupasta

Aaltojen Turku -kävelykierros

Aaltojen Turku -kierroksella pääsee ihailemaan Alvar Aallon, Aino Marsio-Aallon sekä Erig Bryggmanin suunnitelmia ensimmäisiä moderneja rakennuksia Turussa. Miltä Turku näytti 1920-30-lukujen vaihteessa? Yleisökierros järjestetään 4.6., 19.7. ja 6.8. 

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Aaltojen Turku Verkkokaupasta

Tautinen Turku -kävelykierros

Tautinen Turku -kierros tutustuttaa osallistujan Turkua vuosisatojen kuluessa piinanneisiin sairauksiin ja tauteihin, erilaisiin hoitoihin sekä niihin liittyviin paikkoihin. Yleisökierros järjestetään 11.6. 

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Tautinen Turku Verkkokaupasta

Salaperäinen Turku -kävelykierros

Salaperäinen Turku -kävelykierros johdattaa paikkoihin, joita et ehkä omin päin löytäisi. Kierroksella kuullaan kiinnostavia juttuja tarinoita oudoista sattumuksista sekä kadonneista tai unohdetuista paikoista ja ihmisistä. Yleisökierrokset järjestetään 18.6. ja 16.7. klo 13.00.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Salaperäinen Turku Verkkokaupasta

Löytöretki Turun ytimeen -kävelykierros

Löytöretki Turun ytimeen -kävelykierroksella tutkitaan tarkemmin Turun arkiympäristöä kuten Aurakadun rakennuksia, jotka kertovat suurpalosta toipuvasta kaupungista, amerikkalaisen autokaupungin ihanteesta sekä lukuisista tulevaisuusvisioista. Matkalla nähdään myös Turun rumin rakennus sekä uppoava teatteri. Yleisökierros järjestetään 2.7. ja 2.8.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Löytöretki Turun ytimeen Verkkokaupasta

Arvokasta Arkkitehtuuria -kävelykierros

Arvokasta Arkkitehtuuria kierroksella tutustutaan kauniisiin Piispankadulla sijaitseviin empiretaloihin, 1910-luvun purkuinnostukseen, työväenasuntoihin sekä moneen muuhun Piispankatuun ja sen katunäkymään vaikuttaneeseen asiaan. Yleisökierrokset järjestetään 26.7. ja 9.8.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Arvokasta Arkkitehtuuria Verkkokaupasta

Mindfulness -kävelykierros oman porukan kanssa

Turun korkein näköalakukkula Variovuori tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ihanteellisen ympäristön Mindfulness -kierrokselle. Kierroksella kerrotaan Vartiovuoren historiasta ja tehdään Mindfulness harjoitteita. Kierroksella yhdistyvät luontokokemus sekä kehon ja mielen hyvinvointi. 

Kierros on yksityinen ja se on varattavissa omalle ryhmälle tilauksesta Kiss my Turku verkkokaupasta

Lahjakortti oman porukan kävelykierrokselle

Kiinnostaisiko kävelykierrosopastus oman porukan kesken?

Nyt voit ostaa lahjakortin opastetulle kävelykierrokselle Turussa. Kävelykierrokset ovat ympärivuotisia ja teemoja on vaihtelevan saatavuuden mukaan kymmeniä erilaisia. Löydät kaikki kierrokset Visit Turun retkivalikoimasta

Visit Turun myyntipalvelu voi räätälöidä ryhmälle mieluisan opastetun kävelykierroksen. Voit ottaa yhteyttä suoraan myyntipalveluun myynti@visitturku.fi.

Lahjakortin voit ostaa Kiss my Turun Verkkokaupasta

Lisätiedot

Teksti Eva-Stina Oikia. Kuvat Visit Turku.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?