Ihanat kävelykierrokset Turussa

Lähde mukaan kuulemaan tarinoita Turusta. Kokosimme yhteen kivoja kävelykierroksia, jotka johdattavat sinut syvälle kaupungin syövereihin. Näillä kävelykierroksilla aukeaa varmasti ihan toisenlainen Turku!

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Turkuun pääset mukavasti tutustumaan osallistumalla erilaisille kävelykierroksille ammattitaitoisen oppaan johdolla. Haluaisitko tutustua Turussa tapahtuneisiin rikostapauksiin Turku Dark Side -kierroksella? Tai kiinnostaisiko kulkea halki historian ja syntisten katujen Paheiden Turku -kierroksella?

Tutustu reitteihin ja varaa paikkasi kierrokselle! Kaikki kierrokset ovat ostettavissa Kiss my Turun Verkkokaupasta.

Paheiden Turku -kävelykierros

Paheiden Turku -kävelykierroksella kuljetaan halki historian syntisten katujen, ja ihmetellään millainen kaupunki Turku on ollut ja miten paheita on kaupungissa koetettu kitkeä. Kierroksella kerrotaan paheista laidasta laitaan, joten kierros ei valitettavasti sovi lapsille. Yleisökierroks järjestetään 1.10., 29.10., 26.11. ja 31.12.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle: 

Paheiden Turku Verkkokaupasta

Pimeä keskiaika -kävelykierros

Pimeä keskiaika -kävelykierroksella kuullaan minkälaista keskiaika oli Turussa ja  minkälaisia jälkiä se Turkuun jätti. Miksi keskiaikaa sitten kutsutaan pimeäksi keskiajaksi? Yleisökierros järjestetään  8.10.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Pimeä keskiaika Verkkokaupasta

Salaperäinen Turku -kävelykierros

Salaperäinen Turku -kävelykierros johdattaa paikkoihin, joita et ehkä omin päin löytäisi. Kierroksella kuullaan kiinnostavia juttuja tarinoita oudoista sattumuksista sekä kadonneista tai unohdetuista paikoista ja ihmisistä. Yleisökierros järjestetään 22.10. ja 12.11.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Salaperäinen Turku Verkkokaupasta

Turku Rocks -kävelykierros

Turku Rocks kierroksella kävellään läpi Turun keskusta-alueita ja käydään läpi Turun rock-historiaa. Missä ja milloin järjestettiin Suomen ensimmäinen rock-konsertti? Kuka oli Tommie Mansfield? Yleisökierros järjestetään 4.2.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Turku Rocks Verkkokaupasta

Paskareissu Turussa -kävelykierros

Paskareissu Turussa -kävelykierros on katsaus Suomen Turun paskaiseen historiaan. Kierroksella jutellaan pilke silmäkulmassa kakasta ja muista jätöksistä, käymälöistä sekä Turun kyseenalaisesta maineesta. Voit myös itse päätellä puhuuko opas ihan skeidaa, mutta suollettavaa riittää jopa 1.5 tunniksi. Yleisökierros järjestetään 15.10 ja 19.11.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Paksareissu Turussa Verkkokaupasta

Turku Dark Side -kävelykierros

Turku Dark Side -kävelykierros vie kulkijansa murhamiesten jalanjäljille. Kierroksella käydään oikeilla rikospaikoilla sekä tutustutaan aitoihin rikostapauksiin vuosien varsilta. Yleisökierros järjestetään 5.11.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Turku Dark Side Verkkokaupasta

Rauhallisuuden poluilla - kävelykierros hautausmaalla

Rauhallisuuden poluilla pääsee rauhoittumaan arjen kiireistä ja nauttimaan tunnelmallisesta hautausmaasta. Yleisökierrokset järjestetään 21.12 ja 26.12.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Rauhallisuuden poluilla –hautausmaakävely Verkkokaupasta

Valon polkua pitkin -kävelykierros

Valon polkua pitkin -kävelykierroksella ihastellaan Turun kaupungin jouluvalaistusta. Matka alkaa Turun kaupungintalon pihalta ja jatkuu kohti Tuomiokirkkoa ja sen ohi. Kierroksella Ihmetellään valoinstallaatioita oppaan kertoessa paikkoihin liittyviä tarinoita. Yleisökierrokset järjestetään 4.12.,14.12. ja 4.1.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Valon polkua pitkin Verkkokaupasta

Löytöretki Turun ytimeen -kävelykierros

Löytöretki Turun ytimeen -kävelykierroksella kuullaan tarinoita Aurakadun rakennuksista ja suurpalosta, amerikkalaisen autokaupungin ihanteesta sekä lukuisista kaupungin tulevaisuusvisioista; uusimpana Turun kauppatori. Yleisökierros järjestetään 3.12.

Lue lisää kierroksesta ja osta liput kierrokselle:

Löytöretki Turun ytimeen Verkkokaupasta

Lahjakortti oman porukan kävelykierrokselle

Kiinnostaisiko kävelykierrosopastus oman porukan kesken?

Nyt voit ostaa lahjakortin opastetulle kävelykierrokselle Turussa. Kävelykierrokset ovat ympärivuotisia ja teemoja on vaihtelevan saatavuuden mukaan kymmeniä erilaisia. Löydät kaikki kierrokset Visit Turun retkivalikoimasta

Visit Turun myyntipalvelu voi räätälöidä ryhmälle mieluisan opastetun kävelykierroksen. Voit ottaa yhteyttä suoraan myyntipalveluun myynti@visitturku.fi.

Lahjakortin voit ostaa Kiss my Turun Verkkokaupasta

Lisätiedot

Teksti Eva-Stina Oikia. Kuvat Visit Turku.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?