Ihania turkulaiskahviloita x 3

Mitä turkulainen sanoi kahvilassa? Tuskin mitään erikoista, mutta käy ihmeessä näissä ihanissa turkulaiskahviloissa ottamassa selvää.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Café Art

Kun etsitään Turun kauneimmalla miljööllä siunattua kahvilaa, on taidekahvila Café Art kyllä kärkikahinoissa. Terassi Aurajoen rannassa, Turun Kahvipaahtimon vastapaahdettu kahvi sekä itse tehty pala kakkua ovat kenet tahansa hurmaava setti.  Maukkaat salaatit ja keitot ovat osa kahvilan tarjontaa. Kahvi täällä on ainutlaatuisen hyvää, sillä Vuoden Barista -titteli on osunut Café Artiin jo seitsemän kertaa! Onneksi sitä saa ostaa myös mukaan tuliaisiksi tai kotiin.

2Cafe Brahe

Turun keskustan ytimessä kauppakeskus Hansassa sijaitsee Cafe Brahe, jonka eeppinen jättikorvapuusti vie mukanaan suuremmankin makeannälän. Brahen vitriineissä ylipäätään ovat kohdillaan sekä koko että maku. Sisäpiirin vinkki: testaa myös porkkanakakku! Lattea ja muita ihania kaffeja siemaillessa voi seurata aitiopaikalta Turun vanhimman kauppakeskuksen vilinää.

3Piece of Cake

Piece of Cake – MBakery Café on Turun tunnelmallisen vanhan kauppahallin suojissa toimiva kahvila, jonka leivonnaiset ovat Suomen paras leipomo -tittelin vuonna 2015 voittaneen MBakeryn käsialaa. Paikasta huokuu sympaattisuus – eikä vähiten ystävällisen asiakaspalvelun takia. Hyvät kahvit, aivan ihana kakkuvitriini, tuoretta artesaanileipää notkuva leipomohylly. Mistä aloitat?

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?