Kesän opastetut kävelykierrokset Turussa

Kesällä opastettujen kävelykierrosten tarjonta on Turussa runsaimmillaan. Heinäkuussa kierroksille on lähtöjä jopa useita kertoja viikossa. Voit valita eri teemojen joukosta kiinnostavimman tai osallistua vaikka kaikille kävelyille. Lähde rohkeasti mukaan ja katso Turkua ihan uudesta näkövinkkelistä!

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Kävelykierrokset nauttivat suurta suosiota matkailijoiden keskuudessa, mutta niistä innostuvat myös paikalliset, sillä kierroksilla he pääsevät näkemään kotikaupunkinsa uusista ja erilaisista kulmista. Visit Turun kierroksilla oppaina toimivat aina taidokkaat ammattilaiset eli auktorisoidut oppaat. Kaupunki näyttää oppaan johdolla aivan toisenlaiselta ja kuulijoita hemmotellaankin monilla herkullisilla tarinoilla sekä jännittävillä yksityiskohdilla.

Tautinen Turku on kesän kutittelevin uutuus

Kesällä on mukava nauttia Turun letkeästä tunnelmasta ja hengittää syvään hurmaavaa kaupunkikulttuuria. Lomapäivän rentoon aikatauluun sopii mukavasti puolentoistatunnin opastettu kävelykierros. Kävelyn hintakaan ei päätä huimaa, sillä tiketti maksaa vain 10 €. Löydä Vanha Turku tutustuttaa vanhaan kaupunkiin, kun taas Koko perheen salaperäinen Turku sopii hyvin myös lapsille. Kesän uutuuskävely on erittäin ajankohtainen ja nimensä veroinen – Tautinen Turku. Tämän kierroksen jälkeen tiedät, mistä on kyse, kun joku vihjailee legendaarisesta Turun taudista.

Paheet ja rikokset kiehtovat ja kauhistuttavat

Visit Turun suosikkikierrosten joukossa on useampia jännittäviä ja puistattaviakin tarinoita sisältävää kävelykierrosta. Jos pidät dekkareista, Turku Crime on ehdottomasti sinua varten! Paheiden Turku vie kuulijansa entisaikojen syntisen kaupunkielämän pariin, kun taas Turku Dark Side -kierroksella tutustutaan paikallisiin rikospaikkoihin ja kuljetaan rikollisten jalanjälkiä Aurajoen rannoilla. Jos sen sijaan kaipaat leppoisampaa jokirantapaseerausta keveämpien teemojen parissa, suosittelemme ihanaa Riverside Walk -kävelykierrosta.

Kävelykierrokset osana vastuullista matkailua

Visit Turku on vahvasti mukana Visit Finlandin kestävän matkailun ohjelmassa. Vastuullisuus matkailussa tarkoittaa meille Visit Turussa myös sitä, että asiakkaille on tarjolla vastuullisesti tuotettuja matka- ja retkipaketteja. Opastetut kävelykierroksemme ovat loistoesimerkki vastuullisesta matkailusta, sillä niillä tutustutaan kaupunkiin jalkaisin. Vastuullisesti tuotetut retket tunnistat Visit Turun vihreästä Ekosydän-merkistä.

Liput verkkokaupasta ja matkailuneuvonnasta

Suosittelemme varaamaan paikat kierrokselle etukäteen. Kätevimmin liput kierroksille saa hankittua Kiss my Turku -verkkokaupasta. Paikan kierrokselle voi lunastaa myös suoraan Visit Turun matkailuneuvonnasta, joka sijaitsee torin kulmalla Kauppatorin Monitorin tiloissa. Tulevista kierroksista ilmoitamme muun muassa Visit Turun Facebook-sivulla sekä Turun seudun tapahtumakalenterissa.

Myyntipalvelu palvelee ryhmiä – niin pieniä kuin isojakin

Jos mielit kaveri- tai työporukalle ihka omaa kävelykierrosta, se järjestyy käden käänteessä. Ota yhteys myyntipalveluumme ja kerro toiveesi. Asiantunteva henkilökuntamme osaa suositella paljon mukavaa yhteistä tekemistä esimerkiksi tyhy-päiviin ja muihin yhteisiin tilaisuuksiin.

Teksti Susanna Pietilä. Kuvat Pekka Vallila, Sirpa Saari ja Susanna Pietilä.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?