Koe Kasnäs x 3

Kasnäsin Saaristokylpylä sekä vierasvenesatama hemmottelevat veneilijöitä ja muita matkailijoita. Herkuttele hyvällä ruoalla ja nauti merellisestä tunnelmasta – ja jää vaikka yöksi.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Vierasvenesatama ja caravan-alue

Olit sitten liikkeellä veneellä tai asuntoautolla, Kasnäs on hyvä paikka pysähtyä. Rannassa palvelee idyllinen vierasvenesatama ja rinteessä kylpylän kupeessa on caravan-alue, josta löytyy 33 auto- tai vaunupaikkaa sekä sauna, wc, septityhjennys ja tiskauspaikka. 

Vierasvenesatamasta veneilijä saa kaiken minkä tarvitsee. On kylpylää, postia, ravintolaa ja lahjatavaraliikettä sekä pieni kauppa, josta on lähes pakko ostaa Kasnäsissä itse kasvatettua ja savustettua kalaa. Nam! Vilkasta satamaelämää voi seurata uudelta satamaterassilta, kylmästä juomasta tai jäätelöstä nauttien.

2Saaristokylpylä Kasnäs

Kasnäsissa voi yhdistää kaksi mahtavaa asiaa: virkistävän kylpyläloman sekä upeat saaristomaisemat. Simpukan muotoon suunnitellut hotellirakennukset on sijoitettu hauskasti rantakallioille ja mikä parasta – melkein kaikista huoneista avautuu merimaisema.  

Kylpylässä voi polskia niin vauva kuin vaarikin, sillä tiloista löytyy lasten allas, harjoitteluallas, poreallas, kaksi 25 metrin kuntouintirataa sekä virkistävä kylmäallas. Miehille ja naisille on omat saunansa, ja niiden lisäksi löylyistä voi nauttia myös höyrysaunassa ja infrapunasaunassa.

3Kasnäs Paviljong

Kasnäsin saaristohotellin ja vierasvenesataman kyljessä palvelee ravintola Kasnäs Paviljong, joka tunnetaan erityisesti hyvästä saaristolaispöydästään. No, tarjolla onkin kalaherkkuja mm. itse kasvatetusta kirjolohesta ja siiasta, joten ei mikään ihme. 

Saaristolaisherkkujen lisäksi ravintolassa tarjotaan niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Tilat on mahdollista myös vuokrata. Jos tiedossa on kokous tai juhlat, kannattaa tutustua ravintolan tilavuokraukseen.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?