Nautiskelua Holiday Club Caribiassa x 3

Turun Holiday Club Caribiassa rentoilua harrastetaan hyvässä hotellihuoneessa löhöillen, kylpylässä pulikoiden ja tietysti hyvin syöden.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Mainiota majoitusta

Yksikin yö hotellissa voi tuntua ihanalta minilomalta – ja varsinkin silloin, jos kyseessä on kylpylähotelli. Holiday Club Caribia Turku on houkutteleva valinta, sillä onko mitään parempaa kuin siirtyä pehmeän hotellisängyn syleilystä kylpytakki päällä suoraan kylpylään? Eipä taida. 

Erilaisten viihtyisien hotellihuoneiden lisäksi Caribiassa voi varata oman Villas-lomahuoneiston. Ne ovat kotoisia asuntoja omine keittiöineen ja pyykinpesukoneineen, mutta kuitenkin kaikilla hotellin palveluilla.

Psst! Lapsiperheiden iloksi myös sisäaktiviteettipuisto SuperPark löytyy Caribian tiloista.

2Vesileikkejä ja spa-hoitoja

Paras osuus kylpylähotellissa? No se kylpylä-osuus, tietysti! Caribiassa työnjako on selkeä: aikuiset pääsevät rentoutumaan ja lapset pulikoimaan sydämensä kyllyydestä. Jos porealtaassa lilluminen ja Harmony span hoidoissa kölliminen eivät vedä viimeisiäkin stressin rippeitä takaraivosta, niin ei sitten yhtään mikään.

Vesiliukumäkien ja merirosvolaivaleikkien ohella aktiviteetteja löytyy myös aikuisempaan menoon. Kuntouintialtaalla voi vetäistä vaikka vesijumpan tai hydrotex-vesitreenin ja suunnata sitten kunnon löylyihin!

3Burgereita & samppanjaa

Futista siellä, lätkää täällä, tennistä tuolla. Onko kyseessä Turun urheiluvetoisin ravintolabaari? Urheilusta ja burgereista pitäville Caribian yhteydessä oleva O'Learys on taivas, jossa Boston on vahvasti läsnä. Burgerit tarjoillaan hauskasti koreissa, ja kaverina on rapeita ranskanperunoita. 

Caribiasta löytyy vastaus jokaiseen nälkään. Sekä hotellin että kylpylän puolella palvelee ah-niin-turkulainen Hesburger, ja allasbaarina toimii hauskasti merirosvolaiva Captain Hook. Vahva suositus myös Classic Pizza Restaurantin meheville pizzoille ja erilliselle samppanjaloungelle! 

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?