Ostoksille matkailuneuvontaan

Matkailuneuvonta palvelee asiakkaita nyt aiempaa monipuolisemmin Monitorissa Kauppatorin laidalla. Nappaa Monitorin ovelta vuoronumero matkailuneuvontaan ja käy rohkeasti peremmälle.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Matkailuneuvonnan lisäksi meiltä voi nyt myös ostaa lippuja kaupunginteatterin esityksiin sekä kaupunginorkesterin konsertteihin. Näin aluksi meillä käyvät maksutapoina käteinen, pankkikortti sekä tyky-ranneke.

Matkailuneuvonnasta saa ostettua lippuja Visit Turun suosituille kävelykierroksille, joita järjestetään useimpina lauantaipäivinä ympäri vuoden. Uutuusretkenä tarjolla on Eläinten Turku, joka esittelee kaupungissa elävien eläinten tarinoita hauskalla tavalla. Tämä kierros sopii loistavasti kaiken ikäisille eläinten ystäville.

Tiesitkö, että matkailuneuvonnassa myydään myös paljon kaikkea kivaa? Meiltä voi ostaa helposti matkamuistot ja lahjat. Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme paikan päälle.

Kaikkien herkkusuiden suosikki on Food Walk -kortti, jolla pääsee herkuttelemaan useammassa turkulaisessa ravintolassa. Food Walk -kortti on oiva lahjaidea ympäri vuoden. Mikä sen mukavampaa kuin lähteä ystävien kanssa syömään ja testaamaan eri ravintoloiden tarjontaa. Food Walk -kortit saa helposti verkkokaupasta tai suoraan matkailuneuvonnasta.

Ihanat Kiss my Turku -tuotteet ovat matkailuneuvonnassa kaikkien saatavilla. Tämän syksyn uutuutena ovat kätevät ja tyylikkäät Kiss my Turku -kasvomaskit. Maskeja löytyy niin valkoisena kuin mustanakin. Kasvomaskien käyttö ja turvavälit ovat tämän hetken juttu! Syksyn pimeneviä ja sateisia päiviä varten löytyy myös Kiss my Turku -heijastin ja -sateenvarjo.

Kiss my Turku -haalarimerkki on opiskelijoiden ostoslistan kärjessä. Musta kuitukassi on kevyt, monikäyttöinen ja katseenkestävä. Muista Kiss my Turku -tuotteista suosituimpia ovat hupparit, puserot ja kannellinen bambusta valmistettu kahvimuki.

Åboriginal-paidat tuovat hymyn huulille. T-paitoja löytyy niin pirtsakalla pinkillä kuin tehokkaalla turkoosillakin tekstillä varustettuna. Åboriginal-tuoteperheessä on myös suloisia paitoja, myssyjä ja potkupukuja taaperoille.

Oletko avantouinnin ystävä? Jos kaipaat hampaita kalisuttavaa uintikokemusta talviaikaan, saat matkailuneuvonnasta niin kertaliput kuin vuosikortitkin Ruissalon Saaronniemen avantouintiin. Hyinen pulahdus Itämereen on huikean hieno kokemus, jota ei kannata jättää väliin.

Ota yhteyttä

Teksti Susanna Pietilä. Kuvat Maija Ryyppö ja Susanna Pietilä.

Julkaistu | Päivitetty