Suuret tapahtumatilat x 3

Näissä paikoissa tapahtuu kaikkea kivaa lätkäpeleistä konsertteihin ja kokouksista messuihin. Tutustu ny ihmees.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Gatorade Center

Turkuhallinakin tunnettu Gatorade Center on ollut kaupungissa melkein 30 vuotta, ja otteluelämykset viedään yhä maaliin asti. Jääkiekkojoukkue TPS:n kotihallissa voi kokea hidastukset Pohjoismaiden suurimmalta videokuutiolta vaikka anniskeluravintolasta käsin. Täällä järjestyvät muutkin suurtapahtumat, esimerkiksi Agilityn MM-kilpailut.

Hallin oma keittiö pyöräyttää sushit, hodarit tai vaikka kolmen ruokalajin illallisen. TPS-lounaalla taas voi ravita itsensä liigajoukkueen tapaan. Pelien aikana suositussa Hunajamaailmassa mm. noustaan kiipeilyseinille ja liikutaan aktiivisesti.

2Marli Areena

Marli Areenalla liu'utellaan jääurheilun parissa niin TUTO Hockeyn Mestiksen otteluissa kuin muodostelma- ja taitoluistelussa. Vanha kunnon Kupittaan tunnelma ei petä: täällä pääsee hyvin lähelle tapahtumia muutaman tuhannen muun katsojan seurassa. 

Marli Areena sijaitsee keskeisellä paikalla Turun itäisessä keskustassa, Suomen vanhimman ja laajimman kaupunkipuisto Kupittaan sylissä. Alueella on pitkä urheiluhistoria: legendaseinältä voi nähdä, kuinka samalla paikalla on luisteltu avojäällä jo 60-luvulla. 

3Turun Messukeskus

Turun Messukeskus tunnetaan sekä perinteikkäistä että uraauurtavista messutapahtumista – kirjamessuista kädentaitomessuihin ja kissanäyttelystä vaikkapa vuodenvaihteen pomppulinnamaailmaan. Uutuuttaan hohtavat aula- ja kokoustilat tekevät Turun Messukeskuksesta entistäkin paremman paikan kaikenlaisille kohtaamisille. 

Kokoustilat houkuttelevat myös yksityiseen kokousteluun. Asian äärelle on helppo syventyä kun tekniikka on viimeisen päälle ja tilat taipuvat valtavan moneen.

Tutustu ajankohtaiseen messuohjelmaan Turun Messukeskuksen omilla sivuilla.

Julkaistu | Päivitetty