Suuret tapahtumatilat x 4

Näissä paikoissa tapahtuu kaikkea kivaa lätkäpeleistä konsertteihin ja kokouksista messuihin. Tutustu ny ihmees.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Gatorade Center

Turkuhallinakin tunnettu Gatorade Center on ollut kaupungissa melkein 30 vuotta, ja otteluelämykset viedään yhä maaliin asti. Jääkiekkojoukkue TPS:n kotihallissa voi kokea hidastukset Pohjoismaiden suurimmalta videokuutiolta vaikka anniskeluravintolasta käsin. Täällä järjestyvät muutkin suurtapahtumat, esimerkiksi Agilityn MM-kilpailut.

Hallin oma keittiö pyöräyttää sushit, hodarit tai vaikka kolmen ruokalajin illallisen. TPS-lounaalla taas voi ravita itsensä liigajoukkueen tapaan. Pelien aikana suositussa Hunajamaailmassa mm. noustaan kiipeilyseinille ja liikutaan aktiivisesti.

2Marli Areena

Marli Areenalla liu'utellaan jääurheilun parissa niin TUTO Hockeyn Mestiksen otteluissa kuin muodostelma- ja taitoluistelussa. Vanha kunnon Kupittaan tunnelma ei petä: täällä pääsee hyvin lähelle tapahtumia muutaman tuhannen muun katsojan seurassa. 

Marli Areena sijaitsee keskeisellä paikalla Turun itäisessä keskustassa, Suomen vanhimman ja laajimman kaupunkipuisto Kupittaan sylissä. Alueella on pitkä urheiluhistoria: legendaseinältä voi nähdä, kuinka samalla paikalla on luisteltu avojäällä jo 60-luvulla. 

3Turun Messukeskus

Turun Messukeskus tunnetaan sekä perinteikkäistä että uraauurtavista messutapahtumista – kirjamessuista kädentaitomessuihin ja kissanäyttelystä vaikkapa vuodenvaihteen pomppulinnamaailmaan. Uutuuttaan hohtavat aula- ja kokoustilat tekevät Turun Messukeskuksesta entistäkin paremman paikan kaikenlaisille kohtaamisille. 

Uudistetut ja muuntuvat kokoustilat houkuttelevat monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Asian äärelle on helppo syventyä, kun toimivuus on viimeisen päälle.

Tutustu ajankohtaiseen messuohjelmaan Turun Messukeskuksen omilla sivuilla.

4Logomo

VR:n vanhassa konepajassa saatiin ennen junat kulkemaan, mutta nyt Logomossa liikutellaan ilmiöitä. Voice of Finlandin live-areenana tutuksi tullut kulttuurikeskus sykkii tapahtumia intiimeistä klubeista monituhatpäisiin konsertteihin ja teatterista taidenäyttelyihin. Kulttuuririentojen lisäksi Logomossa järjestetään messuja, kokouksia ja seminaareja – ja jopa häitä.

Rosoinen teollisuuskiinteistö remontoitiin tapahtumatilaksi Turun kulttuuripääkaupunkivuotta 2011 varten. Lopputulos on yhtä aikaa tyylikäs, leikkisä ja rouhea. Toimitiloista löytyy jopa 90 eri yritystä.

Talon tapahtumien etkot ja jatkot onnistuvat Logomon Teatrossa, Logomo Kitchenin lounas taas on monipuolinen ja suosittu. Jos etsit erityistä juhlapaikkaa, Logomo tarjoaa monia eri vaihtoehtoja. Tapahtumakalenteria kannattaa seurata Logomon omilla sivuilla.

Julkaistu | Päivitetty