Tue paikallisia ravintoloita take away -annoksilla x 109

Tympiikö kotiruoka jo ihan huolella? Tässä lista paikallisista ravintoloista, joissa on noutomahdollisuus. Piristä siis päivääsi, tue yrittäjää ja nappaa lounas tai dinneri mukaan!

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Jos haluat yrityksesi mukaan listalle, laita viestiä maija.ryyppo@turku.fi. Lista päivittyy sitä tahtia, kun uusia yrityksiä ilmoittautuu mukaan.

1Mami

Kortteliravintola Mamista saat maistuvia take away -annoksia lounasaikana. Tilauksia otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostilla ja paikan päällä.

Linnankatu 3, Turku

2Teatteriravintola Kivi

Kivi tarjoilee korkealaatuisen lounaan take away –annoksina. Kotiruokaa on myynnissä myös kiloittain. Maksuton kotiinkuljetus lounasaikana 6 km:n säteellä kaupunginteatterista!

Itäinen Rantakatu 14, Turku

3Pizzeria Dennis

Linnankadun Dennis tarjoilee mutkatonta italialaista ruokaa. Nouda annokset ravintolasta tai tilaa kotiin Woltin kautta. Take away suoraan ravintolalta tilattaessa -15%.

Linnankatu 17, Turku

4Sergio’s

Pizzaa, pastaa ja muita aitoja italialaisia makuja! Nouda annokset ravintolasta tai tilaa kotiin Woltin kautta. Take away suoraan ravintolalta tilattaessa -25%.

Läntinen Rantakatu 27, Turku

5Brahen Kellari

Nouda maistuvaa lounasta Brahen Kellarista tai tilaa kotiinkuljetus Woltin kautta. Annoksia voi tilata myös etukäteen verkkokaupasta.

Puolalankatu 1, Turku

6Cafe Brahe Hansa

Cafe Brahe Hansasta saat suolaiset ja makeat herkut take awayna suoraan kahvilasta tai kotiinkuljetuksella Woltin kautta. Tuotteita voi tilata etukäteen verkkokaupasta.

Kauppakeskus Hansa, Eerikinkatu 17, Turku

7Delhi Darbar

Perinteisiä intialaisia makuelämyksiä! Syö paikan päällä, osta take away –annos tai tilaa verkkokaupasta kotiinkuljetuksella.

Hämeenkatu 8, Turku

8Grill It! Marina

Rakkaudesta grillaukseen! Nouda herkulliset take away –annokset kotiin tai työpaikalle. Marinasta saat maistuvaa lounasta arkipäivisin, iltaisin voit tilata à la carte –menulta.

Linnankatu 32, Turku

9Hallin Kotikokki

Hallin Kotikokki Kauppahallissa tarjoaa konstailemattomia kotiruokalounaita. Piipahda take away –pisteellä noutamassa annoksia kotiin.

Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16, Turku

10Ravintola Komppeli

Puistokadun Komppeli tunnetaan suomalaiseen makuun istuvasta ruuasta. 30.3. alkaen Komppeli tarjoaa vain kotiruokalounaita take awayna.

Puistokatu 3, Turku

11Ravintola Julinia

Nouda Julinian herkullista kotiruokalounasta itse ravintolasta, tai tilaa etukäteen kotiovelle tai toimistolle Turun Taksiasema Oy:n toimittamana. Kuljetus onnistuu myös Woltin kautta. Tarkemmat tilausohjeet ja menun näet nettisivuilta.

Linnankatu 18, Turku

12Nerå

Nerån sesonginmukaista, huolella valmistettua ruokaa voi edelleen noutaa take awayna. Tilaukset pyydetään toimittamaan etukäteen puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivun kautta.

Läntinen Rantakatu 37, Turku

13Ravintola Mauno

BioCityn Mauno tarjoaa päivittäin kaksi lounasvaihtoehtoa take awayna ja kotiinkuljetuksella. Maksuton kuljetus kotiin tai työpaikalle noin 6 km:n säteellä ravintolasta.

Tykistökatu 6, Turku

14Logomo Kitchen

Logomo Kitchenin ruokakassipalvelusta löytyy kymmenen erilaista ruoka-annosta, ja annokset ovat tilattavissa useammallekin henkilölle. Kotiinkuljetus Turun ja Raision alueelle sisältyy hintaan! Ruokakassin voi myös noutaa Logomo Kitchenin takaovelta.

Köydenpunojankatu 14, Turku

15Rapido Wiklund

Pastaa, pizzaa ja maistuvaa kotiruokaa! Hae take away -annos ravintolasta tai tilaa Rapidon burgerit kotiin Foodoran kautta. Tilaa paikan päällä tai etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.​​​​​​​

Sokos Wiklund, Eerikinkatu 11, Turku

16Trattoria Wiklund

Trattoria Wiklund tarjoilee lounasta italialaisella tvistillä arkipäivisin take away –annoksina. Tilaa paikan päällä tai etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse. Foodora-tilaukset Rapido Wiklundin kautta.

Sokos Wiklund, Eerikinkatu 11, Turku

17Ravintola Karu

Japanilainen ravintola Karu tarjoaa take away -annoksia tilattuna paikan päällä, sähköpostitse sekä puhelimitse. Kotiinkuljetuksen saat ravintolalta ke–la, tarkemmat tilausohjeet ja aukioloajat näet nettisivuilta.

Aurakatu 3, Turku

18Kado Sushi Bar

Kauppahallin Kado Sushi Barin take away -annoksia voi noutaa ravintolasta sekä tilata kotiinkuljetuksena 20 km:n säteellä Kauppahallista. Kotiinkuljetus onnistuu myös Woltin kautta.

Eerikinkatu 16, Turku

19Helmikahvila

Helmikahvila linja-autoaseman kupeessa palvelee lounastunnelmissa arkipäivisin. Voit noutaa kahvilasta valmiiksi pakatun lounaskassin tai tilata toimituksen lähialueella sijaitseviin yrityksiin.

Tuureporinkatu 11, Turku

20Teboil Herkku

Teboil Herkku Rautatehtaankadulla tarjoaa lämpimän lounaan sekä á la carte annoksia myös take awayna. Ryhmä- ja ennakkotilaukset puhelimitse.

Rautatehtaankatu 1, Turku

21Trattoria Romana

Trattoria Romanan aidot italialaiset pastat ja pizzat ovat lohturuokaa parhaimmillaan. Take away -menun löydät ravintolan Facebook-sivuilta. 

Hämeenkatu 9, Turku

22Veritas Stadion

Turun keskustan tuntumassa sijaitsevan Veritas Stadionin ravintolasta voit noutaa lounasannoksia arkipäivisin.

Blomberginaukio 4, Turku

23Nordic Pizza Company

Nouda Nordic Pizza Companyn ihanat artesaanipizzat suoraan ravintolasta tai tilaa kotiinkuljetus 8 km:n säteellä ravintolasta. Kotiinkuljetuksen saat myös Woltin kautta.

Eerikinkatu 8, Turku

24Daily Bistro

Daily Bistron herkullisen kotiruokalounaan voi noutaa suoraan ravintolasta, sekä tilata kotiin tai työpaikalle. Veloitukseton kuljetus vähintään 5 annoksen tilauksille!

Brahenkatu 20, Turku

25Gustavo

 Välimerellisen keittiön makuja Turun jokirannassa! Pizzojen lisäksi pintxot, pastat ja muut Gustavon herkut voit napata ravintolasta mukaan tai tilata lounasaikaan ravintolan omalla kotiinkuljetuksella, sekä Woltin kautta pitkin päivää.

Linnankatu 1, Turku

26Pizza Perez

Herkullisia pizzoja Turussa jo yli 20 vuoden ajan. Syö paikan päällä, nouda pizzat ravintolasta tai tilaa ripeä kotiinkuljetus! Ravintola tarjoaa maksuttoman toimituksen Turun keskusta-alueen terveydenhoitohenkilökunnalle vähintään 5 pizzan tilauksissa.

Leipäläntie 71, Turku

27Cafe Pullapuoti

Cafe Pullapuoti on pieni ja idyllinen lounaskahvila Turun keskustassa. Hae lounasannoksia take awayna tai tilaa toimitus lähialueille. Tilaukset pyydetään toimittamaan etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.

Puistokatu 3, Turku

28Ravintola Rioni

Ravintola Rioni tarjoaa makuhyppäyksen perinteisen georgialaisen ruokapöydän antimiin. Ravintola on toistaiseksi avoinna poikkeusaukioloin. Nouda annokset mukaan ravintolasta tai tilaa kotiinkuljetus 8 km:n säteellä ravintolasta. Toimitus onnistuu myös Woltin kautta.

Kristiinankatu 9, Turku

29Fiilis Cafe & Bistro

Fiilis Cafe & Bistro on uniikki kahvila jonka tuotteet tulevat kotimaisilta pientuottajilta. À la carte- ja lounasannoksia voi ravintolasta napata mukaan take awayna tai tilata Woltin kautta kotiinkuljetuksena. Fiiliksen ja yhteistyökumppanien tuotteita voi tilata myös suoraan kotiovelle! Tarkista toimitusreitit ja viikoittain vaihtuva menu nettisivulta.

Kiinamyllynkatu 5 A, Turku

30Lounaskahvila Lahtinen

Lounaskahvila Lahtinen tarjoaa herkullista lounasta vaihtuvalla ruokalistalla, ilman turhaa hifistelyä. Valmiita annoksia myydään take awayna arkipäivisin.

Vähä-heikkiläntie 56, Turku

31Grillikahvila Meriportti

Grillikahvila Meriportti Taivassalossa tarjoaa kotiruokalounasta, grilliruokaa ja salaattiannoksia take awayna sekä kotiinkuljetuksella arkisin lounasaikaan 5 km:n säteellä kahvilasta.

Tulotie 1, Taivassalo

32Subway Kupittaa

Nouda herkullisia subeja kotiin nautittavaksi tai tilaa kotiinkuljetus Woltin ja Foodoran kautta.

Lemminkäisenkatu 14-18, Turku

33Lounasravintola Skanssinkulma

Skanssinkulman herkullista kotiruokalounasta, Kotipizzaa, koriruokia ja salaatteja voit noutaa take awayna sekä tilata suoraan kotiovelle tai työpaikalle arkipäivisin! Tilaukset etukäteen puhelimitse tai Messenger-viestillä.

Biolinja 20, Turku

34Ravintola Lone Star

Lone Starista saat herkulliset wingsit, salaatit sekä puuhiiligrillissä valmistetut burgerit ja ribsit. Nouda annokset take awayna tai tilaa kotiinkuljetus 10 km:n säteellä ravintolasta. Ennakkotilaukset ja kotiinkuljetukset puhelimitse. Kotiinkuljetus hoituu myös Woltin ja Foodoran kautta.

Humalistonkatu 5, Turku

35Maku Turku

Maku tarjoaa aitoja aasialaisia makuelämyksiä! Tarkista vaihtuva menu nettisivuilta, tilaa puhelimitse ja nouda annokset ravintolasta. Kaikki take away -annokset klo 15.00 jälkeen ja viikonloppuisin -10%!

Stålarminkatu 5, Turku

36Panini

Ravintola Paninin menu on sielultaan italialainen ja sesongiltaan suomalainen. Rapeaa pizzaa, täyteläistä pastaa tai ystävien kanssa jaettuja antipasteja. Tilaa take awayna puhelimitse tai sähköpostilla, nouda ravintolasta ja nauti!

Linnankatu 3, Turku

37Ravintola Rhapsody

Ravintola Rhapsody Turun Itäharjulla tarjoilee maukkaita makuja maailmalta. Uusien tuotteiden selkärankana toimii Rhapsodyn päivittäin vaihtuva herkullinen menu pidettyine maateemoineen. Tilaa annokset take awayna tai kotiinkuljetuksella sähköpostilla tai puhelimitse.

Voimakatu 5, Turku

38Café Kåren

Café Kåren tarjoaa edullisen ja laadukkaan take away -lounaan arkisin etenkin opiskelijoille: alennus opiskelijakortilla! Perheille löytyy erillinen tarjous. Ota mahdollisuuksien mukaan oma astia matkaan, ja ympäristö kiittää!

Hämeenkatu 5, Turku

39Bulleriina

Lounaskahvila ja konditoria Bulleriina Telekadulla tarjoaa herkullista lounasruokaa ja konditoriaherkkuja. Nouda kahvilasta tai tilaa kotiinkuljetus Kärsämäen ja Runosmäen alueelle.

Telekatu 1, Turku

Vanhatie 4, Rusko

Hanhenkaari 1 b, Lieto

40Kasvis-ravintola

Mukava ja mutkaton lounasravintola Turun sydämessä tarjoaa maukasta, täyttävää ja ravitsevaa kasvisruokaa take awayna arkisin lounasaikaan. Tilauksen voi tehdä paikan päällä, sähköpostilla, soittamalla tai tekstiviestillä.

Yliopistonkatu 29 a, Turku​​​​​​​

41Café Hallonblad

Café Hallonblad on ihana lounaskahvila ja pitopalvelu Paraisten keskustassa kävelykadun varrella. Nouda lounasta kahvilasta tai tilaa verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai soittamalla. Kahvila toimittaa ruokia myös kotiinkuljetuksella Kaarinan ja Turun alueella.

Storgårdinkatu 1, Parainen

42Cafe Manhattan

Iloinen ja palveleva lounasravintola Cafe Manhattan on tarjoillut herkullista kotiruokaa ja maittavia kahvilatuotteita jo vuodesta 2005. Lounastarjoilu take awayna arkipäivisin.

Pitkämäenkatu 4, Turku

43Intian Helmi

Intian Helmi tarjoaa sekä intialaisia että suomalaisia makuelämyksiä vuosien kokemuksella Maariankadulla! Soita tilauksesi ja nouda ruuat ravintolasta, tai tilaa kotiinkuljetus Woltin tai Foodoran kautta.

Maariankatu 2, Turku

44Arvin Pito ja Lounas

Arvin Pito ja Lounas Hirvensalossa tarjoaa maittavan lounaan lisäksi pito- ja juhlapalvelut. Nouda runsaat take away -annokset viikottain vaihtuvalta lounaslistalta. Ravintola toimittaa ruokia arkisin myös kotiinkuljetuksella.

Suvilinnantie 2, Turku

45Neste K Kaskentie

Neste K Kaskentieltä saat herkullista kotiruokalounasta sekä á la carte -annoksia arkisin take awayna.

Kaskentie 2, Turku

46Lounaskahvila Tipitii

Nouda maukasta take away -lounasta Lounaskahvila Tipitiistä arkipäivisin.

Jonkankatu 2, Turku

47Lounaskahvila Manteli

Lounaskahvila Mantelista Rieskalähteentiellä voit noutaa take away -lounasta arkipäivisin.

Rieskalähteentie 89, Turku

48Lounasklinikka

Lounasklinikalta saat maistuvaa kotiruokalounasta sekä kahvilatuotteita arkipäivisin take awayna.

Pansiontie 4, Turku

49Nomad Food and Wine

Nomad Food and Wine yhdistelee italialaisen keittiön tekniikoita ja filosofiaa afrikkalaisten makujen sekä pohjoismaisten vaikutteiden kanssa. Tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla, take away -menulta tilattaessa -15%.

Kristiinankatu 5, Turku

50Thai In Town

Thai in Town on thairavintolakioski rautatieaseman kupeessa joka tarjoaa autenttista, varmasti tuoreista raaka-aineista tehtyä thairuokaa. Nouda maistuvat thaiklassikot take awayna Humalistonkadulta!

Humalistonkatu 18, Turku

51Taco Nito

 Taco Nito tarjoaa aitoa meksikolaista ruokaa tuoreista raaka-aineista tehtynä kaupungin keskustassa. Tilaa paikan päällä tai etukäteen puhelimitse ja nouda annokset ravintolasta. Kotiinkuljetus hoituu Woltin tai Foodoran kautta.

Aurakatu 3, Turku

52Fafa's

Hansan Fafa'silta saat hyvää mieltä viikon jokaisena päivänä pitan ja falafelien muodossa. Tilaa puhelimitse ja nouda ravintolasta. Kotiinkuljetus onnistuu Woltin tai Foodoran kautta.

Kultatalo 3. krs, Hansakortteli, Aurakatu 12, Turku

53Fontana

Turkulaisten ikisuosikista, keskustan ihanasta Fontanasta voit nyt noutaa maistuvaa take away -lounasta arkisin! Tilaa nettisivuston kautta tai puhelimitse ja käy nappaamassa annoksesi mukaan paikan päältä.

Aurakatu 1, Turku

54JJ de Nier Food Experience

Catering-palvelu JJ de Nier Food Experience tarjoaa makuja meiltä ja maailmalta. Maukasta lounasta maksuttomalla kotiinkuljetuksella Turun, Raision ja Naantalin alueella. Tilaukset sähköpostitse edeltävänä päivänä, menun löydät nettisivuilta.

Urpunkuja 3, Naantali (Merimasku)

55Saaristobaari

 Saaristobaarin pizzoja saat nyt take awayna klo 16-20 välillä. Tilaukset puhelimitse, sähköpostitse, paikan päällä tai Woltin kautta kotiinkuljetuksella.

Aurakatu 14, Turku

56Herkkunuotta

Palkittu Herkkunuotta tarjoaa herkullisia, päivittäin vaihtuvia kala- ja äyriäisannoksia Turun Kauppahallissa. Soita tai tilaa paikan päällä. Nettikaupasta saat monipuoliset kalatuotteet myös kotiinkuljetettuna.

Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16, Turku

57Bruno II

Ravintolalaiva Bruno II Förin vieressä Aurajoen rannassa tarjoaa lounasta take awayna arkipäivisin. Voit tilata paikan päällä tai ennakkoon puhelimitse ja sähköpostitse. Päivän menun näet Facebook-sivulta!

Itäinen Rantakatu 57, Turku

58Nick's Food Design

Nick's Food Design Aktia Arena tarjoaa herkullista lounasta take awayna sekä ravintolan omalla kotiinkuljetuksella Kaarinan ja Turun alueella. Tilaukset sähköpostitse edeltävänä päivänä, take away -tilauksista -10%. Viikonloppuisin tarjolla myös runsaita brunssipaketteja, halutessasi kotiovelle toimitettuna! Tsekkaa menut Facebook-sivulta.

Erotuomarinkatu 2, Kaarina

59Friends & Brgrs

Todellisille hampurilaisten ystäville! Nouda mukaasi Friends & Brgrs:n tuotteet, jotka valmistetaan alusta asti ravintolan omassa keittiössä. Tilauksia voi tehdä etukäteen puhelimitse tai paikan päällä. Kotiinkuljetus onnistuu Woltin ja Foodoran kautta.

Yliopistonkatu 29, Turku

60Nummis Kebab & Pizzeria

Maistuvaa ja laadukasta ruokaa monipuoliselta menulta! Tilaa pizzat, kebabit ja dönerit suoraan kotiovelle tai nouda ravintolasta. Kotiinkuljetus hoituu myös Foodoran kautta.

Vanha Hämeentie 19, Turku

61Kotipizza Hämeentie

Tilaa ja nouda Kotipizzan klassikot ravintolasta ja herkuttele vaikka viikon jokaisena päivänä.

Hämeentie 20, Turku

62Ravintola Uusi Baan Thai

Nouda mukaasi thaimaalaisen keittiön makuelämyksiä Kauppiaskadulta! Tilaa etukäteen puhelimitse tai paikan päällä. Kotiinkuljetus onnistuu Woltin ja Foodoran kautta.

Kauppiaskatu 15, Turku

63Ravintola Huong Việt

Aito vietnamilainen ravintola Linnankadulla tarjoaa klassikkoannoksia perinteisellä reseptiikalla tehtynä. Tilaa etukäteen puhelimitse tai paikan päällä ja nouda. Kotiinkuljetuksen saat Woltin ja Foodoran kautta.

Linnankatu 27, Turku

64Kalaliike S. Wallin

Suomen toiseksi vanhin kalaliike ja Turun kauppahallin ainoa alusta asti toiminut yritys tarjoaa päivittäin vaihtuvaa lounasta omalla kuljetuksella. Ruoka-annoksien lisäksi saat tilattua myös monipuoliset kalatuotteet suoraan kotiovelle! Tarkemmat toimitusehdot ja tuotelistat näet nettisivustolta.

Turun Kauppahalli, Linnankatu 15, Turku

65Kotipizza Länsiportti

Kotipizzan herkulliset pizzat voit tilata ja noutaa itse ravintolasta, tai tilata kuljetuksen suoraan kotiovellesi. 

Viilarinkatu 1, Turku

66Ravintola Masala

Intialaisesta ravintola Masalasta Puutorin laidalta voit tilata take away -annoksia lounasaikaan sekä ruokalistalta muina aikoina. Tilaa puhelimitse tai paikan päällä, kotiinkuljetus onnistuu Woltin tai Foodoran kautta.

Brahenkatu 14, Turku

67Coffee House Wiklund

Nouda mukaasi maistuvat suolaiset ja makeat kahvilatuotteet Wiklundin Coffee Housesta.

Sokos Wiklund, Eerikinkatu 11, Turku​​​​​​​

68Kulman Kuppila Mylly

Kauppakeskus Myllyssä sijaitseva Kulman Kuppila tarjoaa herkullista kotiruokaa ja maittavia kahvilatuotteita. Helpota arkea hakemalla valmis ateria mukaasi!

Kauppakeskus Mylly, Myllynkatu 1226, Raisio

69Coffee House Mylly

Nouda mukaasi Coffee House Myllyn herkullisia, suolaisia ja makeita kahvilatuotteita.

Kauppakeskus Mylly, Myllynkatu 1019, Raisio

70Hesburger Mylly

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan, majoneeseistaan sekä kastikkeistaan. Hesestä saat myös raikkaat salaatit sekä maukkaat jälkiruoat. Käy hakemassa herkut mukaasi!

Kauppakeskus Mylly, Myllynkatu 70, Raisio

71Hesburger Itäharju

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan, majoneeseistaan sekä kastikkeistaan. Hesestä saat myös raikkaat salaatit sekä maukkaat jälkiruoat. Prisma Itäharjun yhteydessä sijaitsevasta ravintolasta löytyy drive-in, ja tilaus onnistuu myös Foodoran kautta.

Kalevantie 41, Turku

72Presso Piispanristi

Presso Piispanrististä Kaarinassa saat maanantaista perjantaihin maukasta kotiruokaa ja kahvilatuotteita.

Kairiskulmantie 3, Piispanristi

73Rico Deli Loimaa

Herkkuhetkiä mutkattomasti! Rico Delistä Prisma Loimaan yhteydessä noudat aamukahvin, maittavan kotiruokalounaan tai à la carte -annoksia mukaan näppärästi ostosten lomassa.

Aleksis Kiven katu 7, Loimaa

74Hesburger Loimaa

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan, majoneeseistaan sekä kastikkeistaan. Hesestä saat myös raikkaat salaatit sekä maukkaat jälkiruoat.

Aleksis Kiven katu 7, Loimaa

75ABC Aura

ABC Auralta voit noutaa mukaan maittavia kahvilatuotteita kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Aseman yhteydessä toimii myös Hesburger -ravintola.

Valtatie 36, Aura

76ABC Tammisilta

ABC Tammisilta Paimiossa tarjoaa maittavia kahvilatuotteita kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Aseman yhteydessä toimii myös Hesburger -ravintola.

Länsiportti 1, Paimio

77ABC Raisio

ABC Raisio tarjoaa maittavia kahvilatuotteita kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Aseman yhteydessä toimii myös Hesburger -ravintola.

Piilipuunkatu 2, Raisio

78ABC Koulukatu

Koulukadun ABC Turussa tarjoaa maittavia kahvilatuotteita kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Aseman yhteydessä toimii myös Hesburger -ravintola. Avoinna 24h!

Koulukatu 29, Turku

79Syökotona.fi

S-ryhmän Syökotona.fi -verkkopalvelu toimii jo 8 kaupungin alueella! Valitse vain ostoskoriisi haluamasi annokset S-ryhmän eri ravintolaketjujen suosikeista, ja ne toimitetaan suoraan kotiovellesi.

80Assarin Ullakko

Perinteikkään Assarin lounaspöydästä voi hakea arkisin herkullisen kotiruokalounaan vaikka omaan astiaan. Tarjolla aina vähintään kaksi vaihtoehtoa, salaatti ja itse tehty leipä.

Rehtorinpellonkatu 4 A, Turku

81Unica Goes Mobile

Macciavellin ja Tottisalmen yhdessä toteuttama herkullinen ja edullinen kotiruokalounas tuodaan lähemmäs asiakasta! Katso auton tarkemmat pysähtymispaikat ja päivän lounasvaihtoehdot nettisivuilta.

82Lounasravintola Arvonen

Lounasravintola Arvonen on viihtyisä, kotiruokalounasta tarjoava pieni lounasravintola puutorin laidalla. Nouda annoksia take awayna tai tilaa kotiinkuljetus! Tarkemmat tiedot ja lounaslistat löydät nettisivulta.

Maariankatu 4, Turku

83Vietnamilainen ravintola Kim

Autenttisia aasian makuja! Soita tilauksesi ja nouda ruoat mukaasi Kaskenkadulta. Take away -annoksista -10%.

Kaskenkatu 8, Turku

84VG Noodle Forum

Kauppakeskus Forumissa sijaitseva VG Noodle tarjoaa herkullista vegeruokaa aasialaisittain. Tilaa etukäteen puhelimitse tai paikan päällä ja nouda annokset mukaasi.

Linnankatu 11 B, Turku

85Pizzeria Napoli

Pizzeria Napoli tarjoaa lounasta arkipäivisin sekä a la carte -listan herkkuja viikon jokaisena päivänä. Nouda annokset ravintolasta, tai tilaa kotiin tai toimistolle Woltin kautta.

Puutarhakatu 20, Turku

86Cafe Art

Turun ehkä suosituin kahvila Aurajoen rannalla on aloittanut take away -myynnin ihanasta ikkunakahvilasta! Kahvia, teetä ja makeita herkkuja tarjolla yleensä arkipäivisin, tarkistathan viikon aukioloajat kahvilan nettisivuilta.

Läntinen Rantakatu 5, Turku

87Ravintola Verkahovi

Ravintola Verkahovi tarjoaa monipuolista arkilounasta Verkatehtaankadulla. Nouda annokset ravintolasta lounasaikaan, tai tilaa toimitus työpaikalle tai kotiovelle ravintolan lähialueelle. Tarkemmat tilausohjeet ja menun näet nettisivuilta.

Verkatehtaankatu 4, Turku

88Powau

Powaun ravinteikkaat ja herkulliset salaatit sekä raakakakut saat nyt take awayna! Ruokia voi noutaa kahviloista tai tilata kotiinkuljetuksella Turun alueelle arkipäivisin verkkokaupasta. Tilausohjeet ja kahviloiden aukioloajat näet nettisivuilta.

Eerikinkatu 7, Turku

Hansakortteli, Yliopistonkatu 22, Turku

89Chitir Chicken Skanssi

Chitir Chicken on kansainvälinen, maukkaasta ja rapeasta kanasta tunnettu ravintolaketju. Wingsit, fileepalat ja muut herkut kotimaisesta kanasta!

Kauppakeskus Skanssi, Skanssinkatu 10, Turku

90Burger King Skanssi

Burger King on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, joka tunnetaan etenkin maukkaista Whopper-burgereistaan. Itäparkin vieressä sijaitsevasta ravintolasta löytyy myös autokaista.

Kauppakeskus Skanssi, Skanssinkatu 10, Turku

91Jungle Juice Bar Skanssi

Mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Barista nappaat helposti mukaan värikkäät, terveelliset ja täyttävät juomasekoitukset.

Kauppakeskus Skanssi, Skanssinkatu 10, Turku

92Subway Skanssi

Subwayn herkulliset subit tehdään alusta loppuun itse valitsemillasi täytteillä. Nouda täytetyt leivät niin isoon kuin pieneenkin nälkään!

Kauppakeskus Skanssi, Skanssinkatu 10, Turku

93VG Wok Rauninaukio

Rauninaukion VG Wok tarjoaa eettistä viet/thai vegeruokaa. Tilaa etukäteen puhelimitse tai paikan päällä ja nouda annokset mukaasi! Voit tilata myös ravintolan oman kotiinkuljetuksen arkipäivisin Whatsappilla. Tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat näet nettisivuilta.

Rauninaukio, Turku

94Cha Thai

Cha Thai tarjoilee thaimaalaisen keittiön makuja tuoreista raaka-aineista tehtynä ja perinteisillä thaiyrteillä maustettuna. Nouda annoksia take awayna tai tilaa ravintolan oma kotiinkuljetus. Tilata voit myös Foodoran kautta.

Ursininkatu 12, Turku

95Kahvilaravintola Neste Satama

Turun satamassa Pansiontiellä toimiva Neste Satama tarjoaa kotiruokalounasta sekä Xmealin herkulliset burgerit arkipäivisin take awayna.

Pansiontie 8, Turku

96Woti's

Aitoa suomalaista kebabia jo vuodesta 1985! Nouda legendaarisen Woti'sin maukkaat annokset ravintolasta tai tilaa Woltin kautta suoraan kotiovellesi.

Yliopistonkatu 39-41, Turku

97Kultaranta Heineken House

Naantalissa sijaitseva Kultaranta Heineken House avataan take away -pizzeriana 25.4. Suuren suosion saavuttaneita gourmetpizzoja voit tilata ennakkoon puhelimitse.

Särkänsalmentie 178, Naantali

98Subway Yliopistonkatu

Subwayn herkulliset subit tehdään alusta loppuun itse valitsemillasi täytteillä. Nouda täytetyt leivät niin isoon kuin pieneenkin nälkään! Kotiinkuljetus hoituu Foodoran kautta.

Yliopistonkatu 26, Turku

99Subway Aurakatu

Subwayn herkulliset subit tehdään alusta loppuun itse valitsemillasi täytteillä. Nouda täytetyt leivät ravintolasta tai tilaa kotiinkuljetus Foodoran kautta!

Aurakatu 6, Turku

100Restaurant Snickari

Nouda take awayna tai tilaa kotiin Snickarin makoisat sushit ja gourmet-pizzat!

Mannerheiminkatu 2, Naantali

101Kahvilaravintola Honkapirtti

Ruissalon Honkapirtistä voi noutaa take awayna kahvia, oman leipomon herkkuja sekä keittolounasta.

Albert Ravilan raitti, Turku

102Eliksiiri

Eliksiiri tarjoaa maukasta kasvisruokaa, keittoja ja salaattiannoksia arkipäivisin vaihtuvalta listalta. Tilaa etukäteen tai paikan päällä ja nouda runsaat take away -annokset ravintolasta. Tilauksesta myös suolaiset ja makeat leivonnaiset.

Kauppiaskatu 8, Turku

103The Cow

The Cown raikkaat cocktail boxit saat nyt kotiinkuljetuksella Turun alueella. Lisätiedot ja tarkemmat tilausohjeet näet nettisivuilta.

Aurakatu 3, Turku

104Itsudemo Skanssi

Skanssin Itsudemossa voit koota maukkaista susheista mieluisesi aterian. Tarjolla on myös valikoima aasialaisia ruokia take awayna, noudettuna tai kotiinkuljetettuna. Tilaa annokset nettisivuilta, puhelimitse tai paikan päällä.

Bastioninkatu 4 D, Turku

105Tuorlan Majatalo

Tuorlan Majatalo tarjoaa perinteistä kotiruokaa arkipäivisin noudettuna tai kotiinkuljetettuna Kaarinan alueelle. Ravintolasta voit tilata myös itseleivottuja sämpylöitä ja munkkeja.

Tuorlantie 1 E, Kaarina

106Pizzeria Ali Baba

Perinteikäs pizzeria idyllisellä Nummen puutaloalueella, Tyksin T-sairaalan tuntumassa. Nouda annokset ravintolasta tai tilaa Foodoran kautta kotiinkuljetuksella.

Vanha Hämeentie 11, Turku

107Keisari Kebab & Pizzeria

Tunnelmallinen pizzeria Hannunniitulla. Nouda annokset ravintolasta tai tilaa kuljetus suoraan kotiovelle. Tilata voit myös Foodoran kautta.

Vanha Hämeentie 103, Turku

108Lempilounas

Lempilounas tarjoaa arkisin maukasta lounasta Turun Länsikeskuksessa. Nouda annoksia take awayna ravintolasta, viikoittain vaihtuvan lounaslistan näet nettisivuilta.

Viilarinkatu 5, Turku

109M Kitchen & Cafe

M Kitchen & Cafe toimii toistaiseksi pop up -ravintolana Turun kauppahallissa Piece of Cake kahvilan tiloissa. Tarjolla päivittäin keitto-, salaatti- ja lämmin lounas. Nouda mukaan tai tilaa kotiinkuljetus 8 km säteellä kauppahallista.

Eerikinkatu 16 H, Turku

Julkaistu | Päivitetty