Tue paikallista matkailualaa lahjakortilla x 79

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Meillä on supporttiteoria: kun ostat nyt lahjakortin lempipaikkaasi, korona ei pääse sitä kaatamaan. Valitse listalta kohde ja siirry linkistä verkkopalveluun ostoksille. Helppoa kuin hyvänteko – nyt tai ei koskaan, ystävä!

Jos haluat yrityksesi mukaan listalle, laita viestiä maija.ryyppo@turku.fi. Lista päivittyy sitä tahtia, kun uusia yrityksiä ilmoittautuu mukaan.

1KUI Design

KUI Designin superihana putiikki on monen paikallisen suosikki. Uniikkeja tuotteita sisustuksesta asusteisiin ja lastenvaatteisiin. We <3 KUI!

2PUF

PUF on suomalaisen designin koti, joka edistää vastuullista kuluttamista tuomalla esiin kotimaisia ja ekologisia brändejä. 

3Fontana

Fontana on turkulainen ikisuosikki. Lounaalle, kahville, yksille – kyl kiitos! Lisäksi Fontanan sunnuntaibrunssi on jo suorastaan ilmiö. Mutta senhän jo tiesitkin.

4di Trevi

Kaupungin parhaat tapakset? Di Trevistä, totta kai! Ihanan kansainvälinen meininki, jaettavat annokset ja hyvät drinkit ovat enemmän kuin viis kautta viis.

5Hügge

Hüggessa kaikki on oikeastaan aika hyggeä: valoisa tila, viihtyisä sisustus sekä tajuttoman hyvä kasvisruoka. Täällä voi herkutella sekä lounaan että illallisen merkeissä.

6NOOA

Nooa on yksi turkulaisen ravintolaskenen helmiä. Modernia skandinaavi-safkaa, mutta mukavalla twistillä höystettynä. 

7Tårget

Vähätorin veikeä vakkari! Vaikka ruoka on Tårgetissa pääasia, tulevat drinkit hyvänä kakkosena. Yksi syy lisää odottaa sitä että elämä voittaa: Tårgetin terde.

8Smör

Smörin kiviholveissa maistellaan upeita makuja rennossa ilmapiirissä. Skandinaavista, yllättävää ja ennen kaikkea herkullista!

9Göran

Ravintola Göranissa merellisyys on läsnä. Poikkea arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle. Viikonloppuisin tarjoillaan Turun paras saaristolaispöytä!

10E. Ekblom

Kaupunkilaisten olohuoneeksikin kutsutun E. Ekblomin ruokalistalta löytyy kansainvälisiä makunystyröitä hivelevää bistro-tyylistä ruokaa – ja vitsi mitkä viinit!

11Panini

Paninin menu on sielultaan italialainen ja sesongiltaan suomalainen. Rapeaa pizzaa, täyteläistä pastaa tai ystävien kanssa jaettuja antipasteja. Toimii!

12Tiirikkala

Suosittu Anniskelukahvila Tiirikkala on kotoisa hengailupaikka ja varma valinta kahville, lounaalle tai cocktailille. Tunnelmaa buustaa monipuolinen viihdeohjelmisto.

13Kaskis

Turkulaisen ravintolamaailman supertähti! Pientä raflaa pyöritetään rennon ammattitaitoisella otteella ja suurella sydämellä. 

14Kakolanruusu

Suomen pahamaineisimman ex-vankilan tiloissa toimiva ravintola Kakolanruusu on mielenkiintoinen kokemus sekä miljöön että menun puolesta.

15Kuori

Ravintola Kuori saattaa hyvinkin olla Turun paras kasvisravintola, onhan sitä kehuttu myös Suomen parhaaksi. Ihanan kekseliästä ruokaa, legendaariset lounas-falafelit.

16Åbo Svenska Teater

Suomen vanhin teatteritalo Åbo Svenska Teater kätkee sisälleen vaikuttavan annoksen teatteritaiteen historiaa. Kauniin teatteritalon lisäksi teatteri on tunnettu korkeatasoisista esityksistään.

Lahjakortit: biljetter@abosvenskateater.fi sekä numerosta 02-277 73 77.

17Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatterin kolmella näyttämöllä pääsee uppoutumaan monenlaiseen livekarismaan musikaaleista laatudraamaan ja stand upista konsertteihin. Alla olevasta linkistä voit ostaa lahjakortin  ja liput syksyn esityksiin löydät täältä.

18Turun Nuori Teatteri

Turun Nuori Teatteri on organisoinut lasten ja nuorten teatteritoimintaa jo lähes 50 vuotta. Produktioihin mahtuu niin klassikoita kuin kepeää komediaakin, ja ohjelmisto sopii kaikenikäisille.

19Flowpark

Seikkailuhuvipuisto Flowpark tarjoaa hillittömän hauskaa ja toiminnallista ajanviettoa niin perheille kuin työporukoillekin. Haastetta löytyy kivasti kaikentasoisille kiipeilijöille.

20Ruissalon Kylpylä

Luonnonkauniin Ruissalon saaren ympärillä aukeava merellisyys on mindfullnessia parhaimmillaan. Pulahda altaassa (tai meressä!) ja rentoudu hieronnassa ja hoidoissa. 

21Naantalin Kylpylä

Suomen parhaaksi hotelliksi julistettu Naantalin Kylpylä on ykköskohde rentoutumista kaipaavalle. Varoitus: spa-elämään hullaantuu helposti. 

22Pinella & Sunborn Catering

Pinella on tunnettu kauniista annoksistaan, hyvistä drinkeistään ja Turun komeimmista ja kuuluisimmista pylväistään. Ja hei, Suomen vanhin ravintola!

23Doerz

Doerz auttaa matkailijoita löytämään aitoja elämyksiä paikallisten kanssa. Tutustu tarjontaan ja löydä itsesi paikallisen kanssa vaikkapa kahvila- tai kirpparikierrokselta!

24Hiisi Homes

Perheyritys Hiisi Homes tarjoaa koteja tilapäistarpeisiin aina parista yöstä useampaan kuukauteen ympäri Etelä-Suomea, ja toivottaa asukkaat leikkisästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen.

25Sergio’s

Ravintola Sergioksen, parturiliike Stile Italianon ja vaateliike LE FOLLIEn yhteislahjakortilla pääsee helposti sukeltamaan italialaiseen tunnelmaan. Psst! Osa lahjakorttien tuotoista ohjataan hyväntekeväisyyteen. <3

26Mami

Mamin rento palvelu, huolella valmistettu simppeli ruoka sekä loistosijainti Turun historiallisen keskustan ytimessä varmistavat viihtymisen. Åboriginaali suosittelee!

27Hotel Stallbacken Nauvo

Hotel Stallbacken on kiehtova majoituspaikka ja luonnonkaunis lomakohde Nauvon pääsaarella, Grännäs Storgårdin historiallisessa pihapiirissä. Saariston Rengastiekin kulkee ihan vierestä! 

28Omena-hotelli Turku

Omena-hotelli Turun sijainti aivan ydinkeskustassa, lähellä Turun kauniita historiallisia kortteleita ja Aurajokea takaa hyvät puitteet eloisalle kaupunkilomalle Suomen vanhimmassa kaupungissa.

29Visit Turku

Opastetut Walk-teemakävelyt ovat mainio tapa tutustua Turun keskustaan ja sen eri kohteisiin tarinoita kuunnellen. Visit Turku järjestää kävelykierroksia ympärivuotisesti eri teemoilla.

30JukuPark

Koko perheen mahtava vesiparatiisi pärskyy kolmen kilometrin päässä keskustasta. Tervetuloa, satoi tai paistoi – täällä kastut kuitenkin!

31Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella.

32Panimoravintola Koulu

Panimoravintola Koulu on Suomen suurimpia ravintolapanimoita ja ehta turkulainen klassikko. Mitä olisikaan elämä ilman Koulun taidolla pantuja oluita tai kesäiltoja takapihan terassilla? Aika kuivaa.

33Turun Messukeskus

Turun Messukeskus tarjoaa toimivat tilat messuista näyttelyihin ja kokouksista kongresseihin, sekä tietysti messuteknistä huippuosaamista. ​​​​​​​

34Kemiönsaari

Oletko saaristolainen tai saaristohenkinen? Nyt jos koskaan kannattaa ostaa saariston elämyksiä: osta itsellesi tai ystävillesi elämys, josta voit nauttia kun tilanne on ohi!

35Park Hotel

Park Hotel on nostalginen 20-huoneinen hotelli Turun keskustassa, Puolalanpuiston kupeessa. Vuonna 1902 valmistunut jugendtalo on yksi maamme ensimmäisiä boutique-hotelleja. 

36Tanssiteatteri ERI

Tanssiteatteri ERIssä tanssi, taide ja musiikki liittyvät lumoaviksi kokonaiselämyksiksi. Teatteri tunnetaan vaikuttavista ja omaperäisistä tanssiteoksistaan sekä Suomessa että ulkomailla.

37TEHDAS Teatteri

TEHDAS Teatteri on tänä vuonna 20 vuotta täyttävä turkulainen vapaan kentän ammattiteatteri ja suomalaisen uuden nukketeatterin päänäyttämö. Teatteri toimii areenana ennakkoluulottomille näyttämötaiteellisille avauksille ja tukee kunnianhimoisesti, tutkien ja kokeillen työhönsä suhtautuvia ammattitaiteilijoita ja -ryhmiä.

Lahjakortit: liput@tehdasteatteri.fi

38Cafe Qwensel

Tunnelmallinen Cafe Qwensel toimii Turun ydinkeskustassa ainutlaatuisessa 1700-luvun miljöössä, samassa korttelissa Apteekkimuseon kanssa. Lahjakortilla saat ihanan Afternoon Tean kahdelle!

39Kultaranta Resort

Kultaranta Resort Naantalin Luonnonmaalla tarjoaa tasokasta ajanvietettä ja upeat puitteet niin lomalle, kokouksille kuin juhlillekin. Majoitus merellisessä miljöössä saa sekä mielen että kehon lepäämään!

40Magni Mundi

Magni Mundi tarjoaa kulttuuriin painottuvia, opastettuja retkiä, erityisesti Turun seudulla ja Lounais-Suomessa. Alvar Aallon mestariteos Paimion parantola sekä Turun arkkitehtuurikohteet ovat heidän erityisosaamistaan.

41Forum Sauna

Forum Sauna toimii sekä yleisenä että hoitosaunana uusin haastein ja toimintamallein, mutta Wanhan ajan perinteitä, ulkoasua ja henkeä kunnioittaen.

42Ludu

Rentoa fine diningia tarjoava Ludu on uniikki turkulainen ravintolaihanuus vanhan maalikaupan tiloissa. Ihan mieletön maistelumenu ja tunnelma! 

43Kaisla

Kaislasta löydät Suomessa luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita ja asusteita koko perheelle yli kahdeltakymmeneltä kotimaiselta tekijältä.

44Hotel Palo

Hotel Palo on Naantalin idyllisessä keskustassa sijaitseva kodikas puutalohotelli. Aitoa mummolatunnelmaa Bed & breakfast periaatteella ympärivuotisesti!

45Ravintola Karu

Turun keskustassa sijaitseva japanilainen ravintola Karu tarjoaa uniikkeja elämyksiä huolella valmistettujen annosten ja rennon tunnelman kautta. Tarjolla myös tosi huippuja sushikursseja! 

46Aurinkobaletti

Aurinkobaletti on turkulainen nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri, jonka ohjelmisto tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille. Osta lahjakortti tai liput syksyn esityksiin toimitusmaksutta verkkokaupasta.

47Echo Dek

Maariankadun Echo Dek on konseptimyymälä ja taidetila, jossa esitellään uusia ja mielenkiintoisia Englannissa toimivia suunnittelijoita. Nappaa kuppi kahvia, kuuntele musiikkia ja uppoudu tilaa ympäröivään taiteeseen!

48Liedon Vanhalinna

Liedon upea Vanhalinna on sekä suosittu kulttuurimatkailukohde että elämyksellinen juhla- ja kokouspaikka. Nappaa alta lahjakortti Vanhalinnan arvoitukselliseen Pakohuonepeliin!

49Divas shoes

Naantalin idyllisessä keskustassa toimiva Divas shoes on naisten kenkä- ja laukkuliike. Täältä saat yksilölliset ja laadukkaat kengät yhteensopivalla laukulla niin juhlaan kuin arkeenkin!

Lahjakortit: maarit.lakka@divas.fi sekä numerosta 045-236 0869

50Tuorlan Majatalo

Tuorlan Majatalo sijaitsee kauniissa, historiallisessa ympäristössä Kuninkaantien varrella. Herkullista ruokaa, rauhallinen yösija sekä monipuolisia kokemuksia kaikenikäisille!

51Linnateatteri

Ylpeästi turkulainen Linnateatteri järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista.

52Turun Suurtorin keskiaika ry

Tue Keskiaikaisten markkinoiden ja Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden järjestämistä liittymällä Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi!

53Visit Parainen

Ostamalla lahjakortin Paraisten kaupungin yrittäjiltä ja saariston paikallisilta yrittäjiltä, tuet heitä selviämään. Osta itsellesi, perheellesi tai ystävällesi jotain hienoa, jota kannattaa odottaa!

54Höyrylaiva s/s Ukkopekka

 Höyrylaiva s/s Ukkopekan risteilylahjakorteilla pääset nauttimaan untuvanpehmeästä kyydistä sekä näkemään ja kokemaan Naantalin ja sen saariston aitiopaikalta: mereltä käsin. Lahjakortit saat kätevästi suoraan sähköpostiisi, ja ne ovat voimassa kesään 2021 asti.

55Herrankukkaro

Lahjakortit Herrankukkaron suosittuihin savusaunatapahtumiin. Tapahtumat sisältävät: Tervetulotilaisuus, saunominen Herrankukkaron savusaunoissa, kylpeminen lämminvesialtaissa ja mahdollisuuden uida meressä. Tilaisuus päätetään Herrankukkaron saaristolaispäivällisellä. Osta lahjakortti netistä, saat sen heti sähköpostiisi.

56Saana ja Olli

 Saana ja Olli on turkulainen suunnittelijapariskunta ja palkittu muotoilutoimisto. Saana ja Olli suunnittelee omaa, 100% hamppukankaasta Suomessa valmistettua tekstiilimallistoaan ja on sen lisäksi tehnyt suunnittelutöitä kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaille sekä osallistunut lukuisiin muotoiluprojekteihin ja -näyttelyihin Reykjavikista Lagosiin asti.

57PM-ravit

 Turun syksyn päätapahtuma, PM-ravit, järjestetään nyt 14. kerran 10.–11.10.2020. Kaksipäiväinen tapahtuma on täynnä huippu-urheilua ja monipuolista ohjelmaa. Pohjoismaiden Mestaruus kylmäverisille ratkaistaan lauantaina ja sunnuntaina. Katsojille on luvassa huippuraviurheilua ja hienoa oheisohjelmaa.

58Bruukki

Autenttista tehdastunnelmaa Aurajoen yläjuoksulla! Vanhassa Pyrkijän polkupyörätehtaassa sijaitsevassa ravintola Bruukissa rauta ja muovi on vaihtunut tuoreisiin raaka-aineisiin ja lähitilojen tuotteisiin.

59Metsämäen Ravirata

Metsämäen ravirata Turussa tarjoaa elämyksiä raviurheilun parissa ympäri vuoden. Metsämäen ravirata lukeutuu Suomen suurimpien ja aktiivisimpien ratojen joukkoon. Nappaa alta ravipaketti-lahjakortti.

60Round Sound Records

Hiljattain Maariankadulle avatusta Round Sound Recordsista löydät hyväkuntoisia, käytettyjä vinyylilevyjä useassa eri genressä. Täällä teet löytöjä!

Lahjakortit: Numerosta 040 556 6054 sekä yrityksen Facebook-sivuilta (linkki alla).

61Hotel Kakola

Hotel Kakola on upouusi, täysin kotimainen ja yksityinen hotelli Turun pahamaineisella Kakolanmäellä. Tyylikkäitä huoneita, huikeita sviittejä ja kaikki tarvittavat palvelut vain kivenheiton päässä. Enää ei ole yhtään syytä paeta Kakolanmäeltä!

62Buster Rent

Vuokraa vene ja vietä unohtumattomia hetkiä vesillä! Buster Rentin mallisto koostuu Pohjoismaiden luotetuimmista venemerkeistä ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Nettisivuilla pääset tekemään venevarauksen haluamallesi ajankohdalle. 

Lahjakortit: Sähköpostilla osoitteesta info@buster-rent.fi tai nettisivuston yhteydenottolomakkeen kautta.

63Låna

Låna on uudenlainen tapa kokea kaupunki. Näe Turku omalla piknik-veneellä Aurajoesta käsin ja lainaa kaupunki itsellesi! Veneisiin voit ottaa mukaan 2–8 hengen porukan. Venevarausjärjestelmää uudistetaan, joten varaukset huhtikuun puoliväliin asti sähköpostilla.
​​​​​​​
Lahjakortit: sähköpostilla osoitteesta info@lanaturku.fi

64Turun ylioppilasteatteri

 Vetreä ja ylilyönneille altis 60-vuotias Turun ylioppilasteatteri tarjoaa monipuolista ja ajan hermolla olevaa ohjelmistoa. Pääohjelmiston lisäksi tarjolla on improklubeja, vierailunäytöksiä ja muita tapahtumia!

65Brahen Kellari

Kaupungin vanhin kellariravintola elää keskellä uutta Turkua. Lahjakortti Brahen Kellariin on täydellinen lahja hyvän ruuan ja tunnelman ystäville!

66Putiikki Roosa

Roosa on ihana putiikki keskellä Naantalin idyllistä vanhaakaupunkia. Tästä tunnelmallisesta vaateliikkeestä löytyy naisellisia merkkivaatteita, käsintehtyjä kenkiä ja laukkuja sekä sisustamisen aarteita.

67Kukka Fiori

Täyden palvelun kukkakauppa Hansatorin laidalla, Stockmannin tiloissa. Vaihtuva valikoima leikkokukkia ja ruukkukasveja, alan viimeisimpien trendien mukaisesti! Kukkakuljetukset myös suoraan kotiin tai konttorille.

68Tammiston majoitus- ja juhlapalvelu

Satavuotinen Tammiston tila Naantalissa tarjoaa upeat puitteet niin lomamatkoille, yritystilaisuuksille kuin juhlillekin. Nappaa alta lahjakortti matkailuelämyksiin!

69Forum Marinum

Tue museotoimintaa ja osta merellinen kulttuurielämys omaksi iloksi tai koko perheelle! Rauhoitu menneiden aikojen puuveneiden äärellä, tai vaikutu modernin laivanrakennusosaamisen huippusaavutuksista. Näkökulmia ja oivalluksia merenkulun historiaan kaikkina vuodenaikoina!

Pääsylippu, aikuinen ›
Perheranneke ›

70Ravintola Julinia

Yksi Turun suosituimmista lounas- ja tilausravintoloista historiallisen upeissa vanhan säästopankin tiloissa. Osta ravintolan lahjakortti haluamallesi summalle, tai hyödynnä rahanarvoinen lounaslipputarjous. Edulliset lounasliput oikeuttavat täysihintaiseen arkilounaaseen ravintolan taas avauduttua asiakkaille.

Lahjakortit ja lounasliput: ravintolasta tai osoitteesta ravintola@ravintolajulinia.fi

71Pizzeria Napoli

Suomalaista pizzaosaamista jo vuodesta 1976! Pizzeria Napolin yli 40 annosvaihtoehdosta löytyy jokaiselle jotakin. Osta ravintolan lahjakortti haluamallesi summalle, tai hyödynnä loistava lounaslipputarjous. Edulliset lounasliput oikeuttavat täysihintaiseen arkilounaaseen ravintolan taas avauduttua asiakkaille.

Lahjakortit ja lounasliput: ravintolasta tai osoitteesta napoli@pizzerianapoli.com

72Pionien Koti

Taivassalossa sijaitseva pioneihin erikoistunut puutarha. Alkukesällä upeaa pionien kukintaa! Mahdollisuus ostaa pioneja, kesäkukkia, amppeleita tai rauhassa kiertää näyteistutuksia ihastelemassa. ​​​​​​​

73M Kitchen & Cafe

M Kitchen & Cafe tunnetaan Turussa maukkaista lounaista, herkullisista brunsseista sekä tietysti Suomen parhaaksi leipomoksikin valitun MBakeryn herkuista.

74Visit Naantali

Naantalin ihanilta putiikeilta, kaupoilta ja palveluntarjoajilta löytyy monenmoista kivaa ja inspiroivaa ostettavaa. Lahjakortin saaja voi valita itselleen jotain täydellisen sopivaa ja käytännöllistä!

75Pizzeria Dennis

 Linnankadun Dennis tarjoilee mutkatonta italialaista ruokaa. Lahjakortit saatavilla Dennis Pizza -sovelluksesta, lisätietoja näet nettisivuilta.

76Blanko

Eleganttia makua, uskomatonta energiaa ja todellista palvelua. Blankosta, totta kai!

77Tintå

Tunnelmallinen ravintola Auransillan kupeessa, jonka viinivalikoiman ja gourmetpizzat jokainen turkulainen tuntee.

78Nerå

Nerå tarjoaa sesonginmukaista, huolella valmistettua ruokaa upeassa miljöössä Aurajoen alajuoksulla.

79Jo-Jo Teatteri

Manillan tehdaskiinteistössä toimivan Jo-Jo Teatterin ohjelmistossa nähdään sekä kepeitä farsseja että vakavia, yhteiskunnallisesti kantaa ottavia esityksiä.

Julkaistu | Päivitetty