Turun yleisurheilukesä 2020

Suomen Turussa on luvassa varsin yleisurheilurikas kesä täynnä hikeä ja hurrauksia.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Yleisurheilun Suomen mestaruuksista kisataan Turussa, kun Kalevan kisat valtaavat Paavo Nurmen stadionin
13.–16.8.2020.

Turku, kesä ja urheilutapahtumat. Odotettu kombo toteutuu sittenkin, vaikka pieniä aikataulumuutoksia täytyikin suorittaa pandemia-kevään takia. Mutta totta se on, elokuusta on tulossa kova yleisurheilukuukausi Turussa!

Elokuun starttaa Turun omalle juoksujumalalle omistettu Paavo Nurmi Games (11.8.), jossa näet livenä ja läheltä, kuinka maailman yleisurheilukärki ottaa mittaa toisistaan legendan mukaan nimetyllä stadionilla. Suomen kovatasoisin kansainvälinen yleisurheilukilpailu on osa kansainvälisen yleisurheiluliiton World Athletics Continental Tour -kilpailusarjaa. Paikan päällä näet siis taatusti yleisurheilun kärkinimiä meiltä ja maailmalta, joten hanki lippusi ajoissa.

Turun juoksijalegendan nimissä rykäistään myös perinteeksi muodostunut Paavo Nurmi Marathon (21.–22.8), jossa yhteisöllisyys saa katsojankin haikailemaan lenkkareitaan.

Eikä Turun yleisurheilukesä vielä siihen päättynyt, sillä yleisurheilun Suomen mestaruuksista kisataan Turussa, kun Kalevan kisat valtaavat Paavo Nurmen stadionin 13.–16.8.2020. Venymisiä ja jännitystä on varmasti luvassa. 

Teksti Stina Frimodig. Video Matias Tanner & Dante Mutashar.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?