Vesille Turussa x 3

Seilaa Aurajokea ympäri piknik-veneellä tai nauti Airiston rauhasta risteilyaluksen kannella. Vauhtipää nappaa alle moottoriveneen ja huristelee vaikka viikonlopuksi Naantaliin.

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Buster Rent

Veneen kyydissä pääsee kokemaan Turun täysin uudella tavalla, oli kyseessä sitten päiväretki saaristossa tai kokonainen viikonloppu veneillen. Varoituksen sana: ulapalla kiitäessä ei voi olla haaveilematta omasta veneestä. 

Buster-veneitä saa vuokralle sekä Turusta että Raisiosta. Veneen voi tilata joko vesille laskettuna tai toimitettuna trailerilla minne ikinä haluaakin. Jos veneilykuume on todella kova, voi veneen vuokrata vaikka koko kesäksi.

2Låna

Låna on hauska tapa ottaa Turku haltuun. Omalla piknik-veneellä pääsee lipumaan pehmeästi pitkin Aurajokea, ja reitin saa määrätä täysin itse. Laineille voi hypätä kaveriporukalla, koko perheen voimin tai vaikka kaksin kaikkien aikojen treffeille – kyytiin mahtuu 2–8 henkilöä. Myös lemmikin saa ottaa mukaan.

Sintonicin, KupinKipon ja Lindan kyydissä voi bongailla nähtävyyksiä, laittaa musat soimaan Bluetoothin kautta ja nauttia eväitä keskellä jokea. Varaa vene netissä tai kävele suoraan paikan päälle.

3S/s Ukkopekka

Ukkopekka on yli 80-vuotias höyryalus – ja Suomen merialueen viimeinen aito matkustajahöyrylaiva. Kesällä Ukkopekan aamuvuoro höyryää luonnonkauniin saariston halki kesäkaupunki Naantaliin, vanhan puutalokaupungin rantaan lähelle Muumimaailmaa. Lähdöt ovat keskiviikosta lauantaihin kello 11 ja 15, ja matka yhteen suuntaan kestää alle kaksi tuntia.

Kun ilta saa, Ukkopekka on aikuiseen makuun. Keskiviikosta lauantaihin kello 19 Aurajoelta lähtevät illallisristeilyt suuntaavat vanhalle loistonvartijan luodolle. Loistokarilla on romanttis-nostalgiset laituritanssit ja saaristolaisillallinen savukaloineen kallion koloissa Airiston taivaan alla.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?